USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В обласної ради не буде автомобільного господарства

30 Вересня 2013 12:29
Автомобільне господарство як юридична особа існувати не буде. Про це під час 20 сесії обласної ради повідомив голова ОДА Борис Клімчук.

«Скільки ми будемо давати дотації на автомобільне господарство обласної ради? Давайте здамо цю велику територію в оренду», − запропонував депутат Борис Загрева.

«Це питання зараз вивчаємо, скажу лише, що автомобільне господарство перестане бути юридичною особою. Це все на разі», − відповів Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кирило Показати IP 30 Вересня 2013 12:45
Яке право ліквідовувати комунальне підприємство має голова ОДА? Мабуть йде мова про велику суму заборгованості (ОДА не сплатила комунальному підприємству за послуги) ось така обставина може стати підставою для ліквідації!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus