USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Великі корупційні схеми в Україні працюють з відома Порошенка, - нардеп

26 Лютого 2017 15:24
Найвідоміші корупційні схеми, які створюються і реалізовуються зараз в Україні, не проходять без відома президента Петра Порошенка, який отримує з цього «комісійні».

Про це заявив нардеп і журналіст Сергій Лещенко, передає «Преса України».

З його слів, Роттердам + є корупційною схемою донбаського олігарха Ріната Ахметова і влади України. А зачистка ринку зрідженого газу є корупційною схемою кума президента РФ Віктора Медведчука і все тієї ж української влади, пише він в соцмережі. Для підтримки цих схем використовується спецслужба, ГПУ, НКРЕ (Національна комісія регулювання енергетики), де керує екс-співробітник корпорації Порошенка - Roshen Дмитро Вовк.

Ці схеми створюються і працюють з відома президента, вважає Лещенко. Він також висловив упевненість, що «комісійні» від зазначених схем надходять безпосередньо Порошенку.

«Чи означає це, що ми повинні змиритися і сидіти, склавши руки? Ні, це буде довга боротьба», - додав журналіст.

Нагадаємо, раніше редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський заявляв, що, купуючи вугілля в ОРДЛО (окремі райони Донецької та Луганської областей) за формулою Роттердам +, влада коштом простих українців утримує ополченців «ЛДНР». Окрім того, «зайвими грошима», які знімають з населення через завищені тарифи, провладні групи можуть оплачувати у Верховній Раді потрібні голосування і утримувати від розпаду коаліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
11 Показати IP 26 Лютого 2017 15:40
А ви як хотіли . Живіть і надалі мрією про європу .
Вася Показати IP 26 Лютого 2017 16:02
А хто б сумнівався що все кришує Президент. Зараз таке робиться , одні виживають а інші зажираються
Лом Показати IP 26 Лютого 2017 18:33
Всіх вас разом з Київом спалити.... одне зло! Переодично історія сама це робить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus