USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Верховну Раду хочуть очистити від сепаратистів

25 Липня 2014 17:17
Навіщо потрібні дострокові парламентські вибори в Україні, пояснив у Луцьку перший заступник голови Адміністрації президента Геннадій Зубко.

У своєму виступі під час представлення нового голови Волинської облдержадміністрації 25 липня він зауважив, що Верховна Рада зараз не представляє український народ, тому повинна бути переобрана.

«Коли кажуть про загрози і про те, чи потрібно проводити вибори у такий час, я скажу, що потрібно зрозуміти де є більше викликів - коли є зовнішня загроза агресії, чи коли у тебе вдома в парламенті знаходяться комуністи, люди, які фінансують тих, хто вбиває наших хлопців, і люди, які є сепаратистами», - зазначив посадовець.

Він вважає, що першочергове завдання нині – вигнати таких людей з Верховної Ради. Геннадій Зубко зазначив, що комуністи відверто співпрацювали із Росією, тому він найближчим часом чекає на судові процеси про тих, хто у Верховній Раді України відстоював інтереси іншої держави.



Переобрання парламенту, на його думку, дозволить проілюструвати тих людей, які захочуть бути кандидатами. Нова Верховна Рада, з його слів, зможе прийняти нову конституцію, що дозволить провести місцеві вибори та передати повноваження органам місцевого самоврядування. Посадовець наголосив, що пропорційної системи під час майбутніх виборів не буде, вона можлива лише за відкритими списками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
По статті Показати IP 25 Липня 2014 17:29
Цитата: "Переобрання парламенту ... дозволить проілюструвати тих людей, які захочуть бути кандидатами". Вже багато пролюстрували!? Дивлячись на призначення - враження, що НОВИХ людей, крім тих, що ВІК при владі, взагалі НЕ ІСНУЄ! Ау! ЛЮДИ, де ви?!
sasha Показати IP 25 Липня 2014 17:38
Коммунисты в свое время врагов расстреливали,а вы их в дупу целуете...Браво!
Гаага Показати IP 25 Липня 2014 18:11
"Кто последний, того и гаагский трибунал" - сказал Растений Яйценюх и подал в отставку
Лучанин Показати IP 25 Липня 2014 19:49
При виборах за відкритими списками по округах депутатами будуть обрані представники громад, а не коти в мішках
сара до Лучанин Показати IP 25 Липня 2014 23:54
Ну які представники громад? це будуть партійні списки. Якщо ви не член партії - значить. пролетів.
Лучанин Показати IP 26 Липня 2014 04:39
Партії будуть змушені пропонувати виборцям популярних кандидатів, в т.ч. позапартійних, для обрання депутатами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus