USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян кличуть підтримати пікет під Верховною Радою вже завтра

30 Серпня 2015 15:17
«Українське об'єднання патріотів – УКРОП» у понеділок, 31 серпня, проведе мирний пікет під стінами Верховної Ради. Таким чином «укропи» мають намір висловити своє неприйняття запропонованих президентом змін до Конституції щодо децентралізаціїі спроб «продавити» їх без урахування думки громадськості. Про це йдеться в заяві партії, опублікованій на офіційному сайті політичної сили.

«Політична партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» виступає категорично проти змін до Основного закону в період війни та проти надання в будь-якій формі автономного статусу окупованим територіям Донбасу. Внесення відповідних змін до Конституції веде до знищення державного суверенітету й територіальної цілісності України», – зазначено в заяві.

У зв’язку з цим «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» закликає народних депутатів України не підтримувати запропонованих змін до Конституції України, «які спрямовані на фактичну капітуляцію української держави у війні з ворогом, і закликає всі органи місцевого самоврядування звернутися до народних депутатів з аналогічним закликом та розглянути питання змін до Конституції на позачергових засіданнях місцевих рад».

«Ми закликаємо народних депутатів України вилучити з проекту змін до Конституції України пункт 18 перехідних положень. Ми закликаємо Президента України відмовитися від політичного тиску на Верховну Раду України щодо ухвалення вказаних змін. Ми закликаємо всіх патріотів України стати на захист конституційного ладу і заявити про свою позицію біля стін Верховної Ради в понеділок, 31 серпня, о 10.00», – наголосили в УКРОПі.

Нагадаємо, 31 серпня 2015 року відбудеться позачергова сесія Верховної Ради України, на якій, ймовірно, розглядатимуть зміни до Основного закону України.

До слова, цими днями УКРОП презентував новий візуальний стиль, в основі якого лежить традиційний український орнамент-оберіг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
777 Показати IP 28 Серпня 2015 19:13
Барани будуть ті, хто йде просто на заклик. Розібратись ніхто не хоче, на гасла валять. Те саме, що на гречку.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2015 19:35
Підібрали відомий бренд і стали патріотами.А насправді хто вони є?
!!! до Анонім Показати IP 30 Серпня 2015 17:28
Проект Коломойського. А от хто вони є і для чого створили даний проект мабуть вже всім і так відомо.
патріот до Анонім Показати IP 30 Серпня 2015 17:29
Хто вони є? Люди з оточення Коломойського, Корбан і Ко., що прикрились патріотичним гаслом і думають що люди купляться!
Зима на носі !!! Показати IP 28 Серпня 2015 22:28
Картоплю вибирати потрібно !!! Зимою і холод і голод ?!
1941-45 Показати IP 29 Серпня 2015 15:48
коментар було видалено
Ваня Показати IP 30 Серпня 2015 16:48
то вони таку ці укропи.Що повинні ми їх слухати. Потрібно домовлятися і припиняти війну,щоб не гинули наші діти,наші квіти.А якими методами,всякими лиш би зупинити.Хай буде автононим Донбас,якщо вони цього хочуть,лиш би не було війни. Ви укропи у вас,що в головах полова.Вони скоро зрозуміють,що вони без нас нічого не варті тобто без України самі. Їм Росія нічого не дала і не дасть.Ніхто вас слуцхати не буде,вгамуйтеся
ще не зовсім свідоми Показати IP 30 Серпня 2015 18:49
Бояться, бояться свідомі децентралізації, бо настане час, коли запитають не за кількість вишиванок (свиток), майданів, перейменованих вулиць і знесених(поставлених) памятників, а за конкретну роботу(наповнення бюджету, інвестиції тощо).
АТО Показати IP 30 Серпня 2015 21:05
Приємно чути що люди нарешті почали розуміти де війна а де заробляня грошей і прихватизація заслуг воїнів.Був, воював - може коломой комусь і допомагав,ну коли ми просили каски,які перед тим вони видавали Дніпру, сказали, що просіть в Міноборони.Як відправляти в Іловайськ людей то Корбан рішав,а як прийшов час відповідати,то каже винен Галетей.Так і Галетей винен, але більше винен Корбан на передку в той час всі його прокляли.І він терер каже що знав по руских,то якого чорта ти мовчав рік часу а зараз вирішив заговорити.
Вимога до ІВАХІВА Показати IP 30 Серпня 2015 23:37
Шановні земляки! Збираємося біля "Континіума" і їдемо в Київ до Верховної ради вимагати від нардепа Івахіва, щоб віддав сімї Єрємєєва свідоцтво про смерть, яке перехопив, щоб привласнити акцієї Єремєєва в Континіумі".
Псевдопатріот Показати IP 31 Серпня 2015 12:28
Гроші, гроші, гроші правлять свій бал !!! За гроші попремо хоч в Африку !!! за гроші продамо рідних маму і тата ...
люди що ви робите? Показати IP 14 Липня 2017 19:50
чому нихто не вимагає з Савченко зняти недоторканість???? Добкін один? А Савченко свята, чому вона підтримує Добкіна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus