USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські обранці громади отримали депутатські посвідчення

26 Листопада 2015 12:10
Депутати обласної ради VII скликання вступили у свої повноваження. Так, сьогодні, 26 листопада, відбулася перша сесія новообраних депутатів.

Нагадаємо, відкрив перше засідання голова територіальної виборчої комісії Георгій Тимощук.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало ПОІМЕННИЙ СПИСОК ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛРАДИ. Зауважимо, наразі з цього списку виключено трьох депутатів: Сергія Віннічука, Олега Кіндера, Андрія Бадзюня.

Колишній голова облради Валентин Вітер побажав своїм наступникам мудрості, виваженості й терпіння. Також він зачитав вітальну грамоту від голови ВРУ Володимира Гройсмана, якою він висловив сподівання на співпрацю з парламентом щодо децентралізації.

«Ми працювали у нелегкий час, депутати були поруч під час Революції Гідності, ми першими в Україні прийняли програму щодо допомоги воїнам АТО та їх сім’ям. Дякую за спільну роботу. Дякую і громадським організаціям, які задавали нам тонус й представникам ЗМІ, які правильно висвітлювали все», - звернувся Валентин Вітер до депутатів.

Згодом, згідно із регламентом та відповідно до законодавства, була обрана тимчасова президія із не більше 5 членів партій, які набрали найбільше голосів, до якої увійшли В’ячеслав Рубльов (УКРОП), Володимир Бондар (Солідарність), Роман Карпюк (Батьківщина), Олександр Пирожик (Свобода) , В’ячеслав Богдан (Радикальна партія).

Тимчасова президія діятиме до обрання голови облради. Члени президії будуть почергово головою доти, доки не оберуть голову обласної ради.

Відкрив засідання В’ячеслав Рубльов, який попросив зареєструватися всіх депутатів. Так, сьогодні на сесію прибули усі 64 депутати.

На порядку денному першої сесії: обрати лічильну комісію для проведення таємного голосування і обрання голови та заступників голови облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Як же так? Показати IP 26 Листопада 2015 12:15
У поданому Вами поіменному списку серед депутатів облради від "Батьківщини" під №9 значиться Кіндер Олег Олексійович. В статті пишеться, що "сьогодні на сесію прибули усі 64 депутати". Принаймні, Кіндер точно не прибув, бо в цей час головував на сесії Ковельської міськради. Та й по закону він, як мер, не може мати іншого представницького мандата.
Саме так до Як же так? Показати IP 26 Листопада 2015 12:36
Олег Кіндер, будучи обраним Ковельським міським головою, написав заяву на відмову від депутатства в облраді. Саме так. Поданий список - попередній, до оголошення остаточних результатів, коли новоспечені обранці волинської громади вже мали право вибору...
опа Показати IP 26 Листопада 2015 12:19
Чудак який вручає посвідчення - це Гунчик в молодості)))
Локачани Показати IP 26 Листопада 2015 12:43
А в Локачах БЮТ+БПП+Свобода+Радикальна партія зірвали 1 сесію нової районної ради. Ось так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus