USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські ЗМІ розповідають про війну здебільшого те, що вигідно владі, - герой Іловайська

24 Листопада 2015 19:00
Повернувшись із зони АТО, волинський боєць запевняє, що українці ще мало знають про війну на сході, мовляв, ЗМІ не в повній мірі висвітлюють проблематику, пов’язану з владою та військовим керівництвом. Одна з причини цьому, каже солдат, - страх політичних репресій. До слова, як показують соціологічні дослідження, в Україні кількість репресій уже більша, ніж за часів Януковича.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини боєць АТО, волонтер Тарас Самчук розповідає, що про війну на сході, здебільшого, розповідають так, як вигідно владі.

«Проаналізувавши медіапростір Волині, я бачу те, що більшість ЗМІ висвітлюють події в зоні АТО так, як вигідно нинішній владі, й мало показують справжність усієї війни, усі її сторони», - розповідає Тарас Самчук.

У нього поцікавилися, чи справді для цивільних прикрита завіса над подіями, які відбуваються на сході держави, мовляв, чимало інтерв’ю бійців АТО та волонтерів уже опубліковано в місцевій пресі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИЙ БОЄЦЬ АТО РИШНЕВСЬКИЙ: БОЇ ЗА КОРДОН І ПІД САВУР-МОГИЛОЮ БУЛИ НАЙВАЖЧІ

З цього приводу Тарас Самчук повідомив, що, хоча про війну й розповідають, але тільки частково, адже бояться політичних переслідувань.

«Солдати багато не розказують про те, що пережили, що бачили на власні очі, адже бояться політичних репресій. Я впевнений, що з часом у нас зміниться влада й стане справді народною. От тоді усі дізнаються про різні сторони цієї війни», - наголошує боєць АТО.

Зокрема, йдеться про забезпечення військовослужбовців амуніцією та всім необхідним, про рівень професіоналізму командування та відповідальінсть за накази й трагедії, які трапилсия в зоні АТО.

Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини розповіли про те, як військовий протитанкового дивізіону 51 ОМБ Тарас Самчук із позивним «Цитрамон» добровольцем пішов на війну, аби не на словах, а на ділі захищати неньку Україну та пройшов «іловайський котел».

ЧИТАТИ ЩЕ: БІЙЦІ, ЯКІ ВИЖИЛИ В «ІЛОВАЙСЬКОМУ КОТЛІ», ВИМАГАЮТЬ СУДИТИ КЕРІВНИКІВ АТО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
А Показати IP 24 Листопада 2015 20:47
Так він військовослужбовець чи волонтер?
АТОШНИК до А Показати IP 24 Листопада 2015 21:36
Рік відвоював і зразу до волонтерів! Дуже хоробрий хлопець, таких там мало! Своїм життям йому завдячую! Відтягнув від горящої машини швидко та якісно перемотав мою поранену руку, та ногу. А про репресії та недостатньо інформації підтримую на 100%
777 до АТОШНИК Показати IP 25 Листопада 2015 10:53
одразу видно штучний коментар.
Анонім Показати IP 24 Листопада 2015 22:56
Люди повинні знати все про загибель мирного населення та дітей на Донбасі.
11 Показати IP 25 Листопада 2015 09:03
зрозуміло що преса не попре проти влади і пише що їй кажуть.....і не пропускає коменти в яких говориться як неефективно працює влада...
Анонім Показати IP 26 Листопада 2015 10:09
який він доброволець,він мобілізований в квітні місяці 2014 року я з ним служив!!!!!!!!!
волонтер з волині до Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 11:25
Для журналістів всі добровольці, пишуть завжди на свій лад!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus