USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мозковий штурм: волинян учили розробляти стратегію розвитку регіону

2 Березня 2015 07:00
Громадських активістів Волині вчили планувати стратегію розвитку регіону та безпосередньо Луцька на 2020 рік.

Так, навчання для членів виборчих штабів відбулось за підтримки Міжнародного Республіканського інституту та ГО «Самопоміч».

Потрапити на семінар можна було згідно із попереднім записом. Серед слухачів, присутніх під час тренінгу, були не лише активісти із обласного центру, а й з Ковеля, Нововолинська, Володимира-Волинського, Ківерець, Маневич.

Тематичні лекції читали три тренери. Зокрема, член правління ВОГО «Асоціація правників України» Зоряна Христина розповіла присутнім про організаційно-правові аспекти підвищення ефективності практичної реалізації юридичного супроводу виборчого процесу, а також про юридичні моменти з питань грошової компенсації населенню.


Основну частину семінару провела корінна львівянка Галина Бордун, яка організувала своєрідний мозковий штурм для усіх учасників тренінгу, яких, своєю чергою, «хаотично» розділили на різні групи. Усі вони вчились розробляти стратегію розвитку Луцька та регіону на п’ять років вперед.
По завершенню практичного заняття кожна команда робила власні презентації щодо бачення та покращення майбутнього міста.

«Подібні заходи варто проводити хоча б для того, аби згуртувати активних людей, наших прихильників, членів різних Громадських організацій з метою виокремити основні напрямки подальшого розвитку міста та регіону вцілому. Тренер Галина Бордун поділилася стратегією розвитку міста. Узявши її за основу, було цікаво працювати в групах для розробки стратегії сучасного Луцька», - зазначила громадська активістка Юлія Вусенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанка Показати IP 2 Березня 2015 09:07
Ооооо,з цих толку буде дуже багато.на гривню максимум...
ЗМІ Показати IP 2 Березня 2015 09:08
На фото слухачі інформації так виглядають, ніби вони на молитві в ортодоксальних адвентистів сьомого дня чи перед глибоким летаргічним сном.
zzzzzz Показати IP 2 Березня 2015 09:23
і сидить на передньому плані королева - "спалений мерседес"....
опа до zzzzzz Показати IP 2 Березня 2015 11:27
Симпатична! Тебе напевно завидки беруть?
Вусенко Юлія Показати IP 2 Березня 2015 10:09
Поки мешканців міста будуть "радувати" спалені авто - ми будемо жити в Африці, і аж ніяк до Не наближатися до Європи(. А навчання були цікаві тим, що люди, які виявили бажання прийти - це партріоти своєї країни, які хочуть зробити усі можливі дії, щоб посилити її як з середини, так і на міжнародному рівні. Хочуть змінити місто, регіон, країну. Не шкодують для цього сил і часу. За кожним своє середовище, своя праця.
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 10:49
Цікаво, хто робив ці фото? Чи в нас купив фотоапарат - і вже фотограф? І країна така - добрався в раду....
Жанна Показати IP 2 Березня 2015 18:29
На такі заходи мають приходити не тільки громадські активісти але й працівникі місцевого самоврядування, хоча певно краще їх просто замінити!!!
Правдолюб Показати IP 3 Березня 2015 13:51
О, ці специ все рішать, давай вперед, до посад, нуль по фазі в мозгах, зате понтів повні штани!
жовчнийлучанин до Правдолюб Показати IP 3 Березня 2015 18:35
будем разом за руки ходити, бо бачу ми з тобою одного поля ягоди. проте напевно в тебе жовчі побільше, дасиш майстер-клас?
жовчнийлучанин Показати IP 3 Березня 2015 18:33
ненавиджу, коли хтось намагається щось змінити на краще!!! люблю коли все навколо гниє і занапащається. а ще я радію, коли горять чиїсь машини!!! бо в мене ні машини, ні мозку ні бажання щось робити немає... в мене є тільки клава і жовч і це офігітєльно!
Патріот Показати IP 6 Березня 2015 16:29
Переглядаючи фото не знайшов старих облич від яких уже тошнить...маємо надію, що прийдуть нові люди які дійсно будуть працювати для регіону,а не деребанити бюджет як це завжди було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus