USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинський УКРОП відповів на звинувачення Березюка

29 Березня 2016 16:10
Керівництво фракції УКРОП у Волинській області Вячеслав Рубльов та Ігор Поліщук прокоментували заяву нардепа від «Самопомочі» та голова фракції у Верховній Раді Олега Березюка, який виправдав провал своєї політсили на виборах до місцевих рад, зокрема на Волині, звинувативши конкурентів у так званій фальсифікації.

Зокрема, Олег Березюк заявив про готовність підтримки уряду та прем’єра за умови дотримання трьох умов, однією з яких є зміна складу Центральної виборчої комісії. На його думку, теперішня ЦВК, потрібна виключно для фальсифікації виборів. «Дизайн ЦВК, який є сьогодні – це прикриття фальсифікації виборів. Це було в 205 окрузі в Чернігові. Це було на Волині під час того, як там «УКРОП», раптом, з 7% став 40-відсотковою партією», – сказав народний депутат.

Керівники фракцій УКРОПу у Волинській обласній раді та у Луцькій міській раді, обурені неправдивою та абсурдною подачею інформації народним депутатом Олегом Березюком.

«Нам невідомо про жодні соцопитування, що проводились напередодні виборів, які б свідчили про можливий результат УКРОПу на Волині у 7%. Також нагадуємо, що згідно із офіційними результатами місцевих виборів, у Волинській області УКРОП отримав майже 22 відсотки, у Луцьку – близько 30 відсотків голосів. Тому не зрозуміло, звідки пан Березюк взяв цифри – 7 і 40 відсотків.

Члени дільничних виборчих комісій, що брали участь у виборчому процесі були представниками різних політичних сил, в тому числі і Самопомочі.

Окрім того, за перебігом голосування та підрахунку голосів на ДВК слідкувало чимало спостерігачів від партій, засобів масової інформації та представників громадських організацій. Тому, ми як люди, які брали участь не в одній виборчій кампанії до різних рівнів рад, не розуміємо, у який спосіб ЦВК може сприяти фальсифікації виборів в окремому населеному пункті під час загальнодержавних виборів. Також, враховуючи вищевказану заяву пана Березюка,дивує відсутність скарг чи судових позовів з приводу результатів виборів на Волині з боку «Самопомочі». Зазначимо, що і рух «Чесно», і «Опора» не зафіксували значних порушень перебігу виборів у Волинській області. Тому, на нашу думку, висловлювання Олега Березюка – це ніщо інше, як спроба виправдати скромні результати «Самопомочі» на місцевих виборах», - наголошує керівництво фракції УКРОП.

Окрім того, додає керівництво фракції УКРОП у Волинській області, з огляду на абсурдність, нелогічність та вигаданість фактів, зазначених у коментарі пана Березюка та беручи до уваги його фах психотерапевта-психоаналітика, можливо, голові фракції Самопомочі саме час зайнятися Самоаналізом та Самолікуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
555 Показати IP 29 Березня 2016 21:54
"...можливо, голові фракції Самопомочі саме час зайнятися Самоаналізом та Самолікуванням." - інтелект в "укропівців" аж випирає !
Сергій Іванович Показати IP 30 Березня 2016 09:58
Мої сини навчаються у СНУ - ми добре знаємо про "відсутність фальсифікацій"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus