USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ви вже дістали всіх російською мовою!», - Донбас проти Добкіна

16 Квітня 2014 10:41
Жодної проблеми дискримінації російськомовних людей на Донбасі не існує. Про це заявив Голова Незалежної профспілки гірників Донбасу Микола Волинко, звертаючись до Михайла Добкіна у телефонному включенні у ефірі «Шустер LIVE», - передає «Преса України».

За його словами, донецькі гірники мають намір 17 квітня вийти на мітинг, щоб захистити себе і Україну від сепаратистів. При цьому, Волинко звинуватив владу у бездіяльності і неспроможності їх захистити.

«Влада робить все для того, щоб Донбас здати», - сказав він.

«Міліція зустрічає сепаратистів з хлібом-сіллю, адміністративні будівлі не захоплюють, вони заходять туди, як до себе додому. Ми прийняли рішення захищати Донбас, захищати свої сім’ї, захищати свій народ, захищати Україну. Але на превеликий жаль, добровольці у воєнкоматах отримують відмови, народ – беззбройний», - розповів гірник.

«Зараз дивлюсь на Михайла Добкіна, так от хочу йому сказати: мені ніхто не забороняє розмовляти російською мовою. Ви вже дістали всіх російською мовою, і тим, що тут утиски. Немає у нас такого. Немає. Ви мене зрозуміли? Ви мене зрозуміли?», - наголосив Волинко, звертаючись до «кандидата» Добкіна.

Після чого депутат порадив йому піти і висловити свою позицію у Донецькій облраді.

«Тільки повище на барикаду підніміться і голосніше скажіть це», - нервово додав Добкін.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 10:52
Волинкові видно подобається під ПС ходити, ну що ж лопату йому руки, а думати про таких інакше крім як, цитата: "Ті хто розмовляє на російській - дегенрати" не будуть, а йому і нормально чо уж. Да і ШустерЛайв то відомій своїм театром.
Аноніму Показати IP 16 Квітня 2014 11:29
коментар було видалено
Волынко Показати IP 16 Квітня 2014 11:37
Волынко мудак известный... В его "Незалежної профспілки гірників Донбасу" ровно один человек - он сам...
Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 12:35
Волинко молодець, як і шахтарі, які скоро покажуть, хто справжній хазяїн на Донбасі )) Чудова новина)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus