USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я не обіцяв виборцям розбудувати мережу магазинів «Рошен», - Томенко про виключення з БПП

26 Березня 2016 17:16
Микола Томенко прокоментував рішення закритого з'їзду партії "Блок Петра Порошенка" про позбавлення його депутатського мандата. Подія відбулася 25 березня, - інформує Газета.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, під час закритого з’їзду БПП з виборчого списку виключили одразу 13 нардепів.

"Мене, як політичного та громадського діяча й позапартійного, Порошенко запросив для участі у президентських та парламентських виборах, - написав Микола Томенко на своїй сторінці у Facebook. - Для визначення принципів діяльності ми підписали угоду про співпрацю у розробці української гуманітарної політики. Згодом були передвиборчі програми і обіцянки в контексті боротьби за європейські стандарти життя, український світ, відокремлення бізнесу від політики тощо. Що відбулося після виборів ви знаєте самі

Отож, популярно кажучи: я точно не обіцяв виборцям розбудовувати мережу фірмових магазинів "Рошен" від Києва до глухих карпатських сіл, і водночас закривати школи, лікарні, пту чи дитячо-спортивні заклади".

Політик зазначив, що був відповідальним, не пропускав засідань Верховної Ради, не голосував за законопроекти, яких не бачив і не читав.

"Я виступав проти авантютних і антиукраїнських змін до Конституції, антилюдського бюджету. Всі мої дії відповідають нашим передвиборчим обіцянкам", - додав Томенко.

Нагадаємо, закритий з'їзд партії "Блок Петра Порошенка" ухвалив рішення виключити та позбавити депутатських повноважень Миколу Томенка та Єгора Фірсова. Оскільки згідно зі статтею 81 Конституції України - вихід депутата з фракції сили, за списком якої він потрапив до парламенту, є підставою для позбавлення його повноважень.

Нагадаємо, напочатку лютого цього року Єгор Фірсовстав двадцять четвертим депутатом, який вийшов із фракції БПП за рік і два місяці її існування. Дві третини парламентарів, які відмовляються представляти в Раді президентську фракцію, пояснили це принциповими розбіжностями із політикою БПП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Березня 2016 19:35
Пора вже закривати БПП
Tимоха Воропаєв Показати IP 27 Березня 2016 23:30
БПП знищить себе сам. Бо апетити та ненажерливість там безмежні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus