USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яценюк охарактеризував нового прем'єра

20 Жовтня 2014 08:40
Результатом парламентських виборів має стати новий уряд і нова коаліція.

Про це в інтерв'ю Фактам на ICTV заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, – інформує Українська правда.

Коментуючи питання про готовність до створення коаліції та доручення Петра Порошенка своїй політсилі підготувати відповідну угоду, Яценюк зазначив: "Мені приємно, що президент почув заклик створювати коаліцію".

"Але що таке коаліція – не 100 сторінок тексту і не зрозуміло що робити. В угоді має бути один пункт – виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС", - зазначив Яценюк.

З його слів, найважливіше у коаліційній угоді – "люди, які будуть її виконувати".

"Думаю, під час підготовки до коаліції найважливіше – прізвища. Вибори пройдуть – через 10-15 днів ми маємо сформувати коаліцію і новий уряд", - зазначив він.

При цьому він додав: "Домовлятися (з президентом) про власну посаду – мілко і недостойно".

"Хто буде прем'єром… Бажаю, щоб був кращий у країні, який здатний провести реформи, які ми почали. Фахова і сильна людина", - підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОНО Показати IP 20 Жовтня 2014 10:05
так виконали уже більшість пунктів, залишилось лише ціни на комуналку привести до еуростандартів ( тобто якщо 1000 м.куб. газу коштує 400 долларів то баба пенсіонерка в селі повинна платити справедливу еуропейську ціну за нього в 5200 грн. ну а жителі міста і того більше, бо їм той газ ще спалюють і подають в виді тепла що далеко не бесплатно
ВОНу Показати IP 20 Жовтня 2014 10:16
Переклади. Що ти хотіло сказати, які свої глибинні почуття передати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus