USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Щодо депутата, який незаконно збирав інформацію про колегу, закривають справу

21 Квітня 2015 09:49
Щодо депутата Луцькради відкрили кримінальне провадження за незаконний збір особистих даних про колегу, втім постраждалий просить закрити провадження, аби не розпалювати ворожнечі в депутатському корпусі.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на луцького депутата завели кримінальну справу. Від прес-служби прокуратури Луцька стало відомо, що стосовно депутата Василя Гриба розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 182 ККУ про незаконне збирання особистої інформації.

Як повідомив у коментарі для ІА Волинські Новини сам депутат, минулого тижня він вже був у міліції.

«Минулого тижня мене викликали в міліцію і я дав свідчення, бо прокуратура відкрила кримінальне провадження», - каже Гриб.
Втім, його колега - депутат Луцької міської ради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов звернувся до правоохоронців з проханням закрити кримінальне провадження.

«Мені стало відомо, що за два дні до сесійного засідання депутат Гриб телефонував у міграційну службу і збирав особисті відомості про мене і мою родину. Власне, під час сесії депутат поставив на голосування клопотання про зняття усіх п’ятьох моїх проектів, над якими я працював багато тижнів, з порядку денного. Зрозумійте, я ж жива людина - не витримали нерви. Я вирішив повідомити прокурора про правопорушення щодо мене – збір особистих даних. Втім, насправді, я вважаю, що депутати не мають переслідувати один одного.

Заява про порушення кримінальної справи зроблена мною під впливом емоцій. Я подумав, що негоже мені, як депутату, продовжувати кримінальні справи стосовно моїх колег. Адже, якщо я не звертаюся з проханням закрити справу, то виходить, що я нічим не відрізняюся від свого колеги Василя Гриба і дію його методами. У зв’язку з цим я вирішив бути вищим за ці всі суперечності та написав заяву, аби усі ці кримінальні провадження закрили, бо це ненормальний шлях спілкування у депутатському колі», - пояснює Осіпов.
Його колега Василь Гриб, своєю чергою, запевняє, що конфлікт не стане приводом міжособистісних конфліктів, адже кожен має право на свою думку.

«Я вважаю, що це не буде породжувати якусь міжособистісну ворожнечу між депутатами. Просто справи такі, що депутат має право висловлювати свою думку так, як він вважає і я голосую, як я вважаю, а він голосує, як він вважає – оце єдині розбіжності», - коментує Василь Гриб.

Та додає, що усі інші непорозуміння від лукавого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
юрист Показати IP 21 Квітня 2015 10:17
і до чого тут вплив емоцій. якщо гриб збирав інформацію про оську і здійснював протиправні дії, то він повинен відповідати за законом... а якщо він діяв правильно, то до чого ця так звана "заява". Чи це піар, щоб усі записали телефон оськи та його адресу і звертались, як що шось...
RFGTW до юрист Показати IP 27 Червня 2015 19:36
Він пре на зад, бо сам цим займається. Приклад з бувначмил.
сбор Показати IP 21 Квітня 2015 10:20
отже збирати інформацію можна про будь-кого, якщо він звернеться із заявою, що хоче бути "...вищим за ці всі суперечності та написав заяву, аби усі ці кримінальні провадження закрили, бо це ненормальний шлях спілкування у депутатському колі» а також інших колах
Костур Показати IP 21 Квітня 2015 10:30
Черговий трюк Осіпових-Бондаруків. Зрозумівши, що ніякого збору інформації телефонним зв'язком не відбулось, відповідно і кримінального порушення не може бути, Осіпов вдав з себе великодушного благодійника.
Анонім Показати IP 21 Квітня 2015 11:08
Читаєш і дивуєшся наглості цих ворюг -депутатів. Два злодіїї судяться,та кому ви потрібні судіться. Оце такі народні обранці, створюють видимість,що щось роблять для наріду такого дурного,як ми.Для себе роблять ,для себе
хех Показати IP 21 Квітня 2015 11:25
Давно цього гриба-мухомора треба на нари
Анонім Показати IP 21 Квітня 2015 15:05
Шановний Андрію Олексіювичу!!! Ви б дійсно розповіли громаді за ті "БІЛІ ПЛЯМИ" свого життя---------------------------------чим ПІАРИТИСЯ З ЗАЯВАМИ!!!
Прояснили Показати IP 21 Квітня 2015 15:56
Заяви Гриба і Осіпова розповіли нам які ВОНИ Є НАСПРАВДІ, гн*луваті.
Прояснивший до Прояснили Показати IP 21 Квітня 2015 16:51
А ви у ситуацію взагалі ВНИКАЛИ?..
де прозорість Показати IP 21 Квітня 2015 17:11
Осіпов - закритий тип. Хто мати, хто - батько, чому жили в Росії, чому переїхали в Україну, чим займались? Брати-сестри - чи є? Депутат - публічна людина і про нього виборці повинні знати більше. І це не втручання в особисте життя. А він вже побіг до прокурора з заявою на Гриба. Наївний. Нестача інформації породжує вигадки. Як наприклад, про національність, подвійне громадянство, "підданість" Росії, рейдерство. Навіть ходять розмови, що він з Бондаруком вивозив на допит в ліс і погрожував розіп’яти на кривій сосні одного чиновника-демократа, який нині працює в ОДА і носить п’ятиденну щетину. А ще подейкують, що їх обох теж можуть вивезти в ліс, але назад вже не привезти. Різне плещуть, а Осіпов ще більше створює навколо себе штучну таємничість. Як граф Монте-Крісто чи засновник петербургських масонських лож Єлагін. Що це йому дає? Якщо він хоче бути президентом держави, то смію йому повідомити, що в США в музеї Франкліна Рузвельта є навіть його пелюшки і памперси. Лучанам памперсів адвоката не треба, а хоч би частково знати перераховане вище.
Прозорий до де прозорість Показати IP 21 Квітня 2015 17:53
Повністю ПІДТРИМУЮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Виборець Показати IP 21 Квітня 2015 18:01
Депутат - публічна, відкрита особа, чого не скажеш про Осіпова...
Депутати прозорі Показати IP 22 Квітня 2015 16:17
А хто з депутатів відкритий - де живуть, що мають, скільки дітей, скільки заробляють, де працюють тощо??? На загальному фоні Осіпов мега відкритий
Близнюки. Показати IP 27 Червня 2015 19:39
Подивіться на фото, які цих два пана умудрьоні: обидва за голову тримаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus