USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Задекларована нардепом Лещенком кімната виявилась будинком

22 Січня 2017 18:32
Кімната, яку нардеп Сергій Лещенко вніс у декларацію як місце проживання, насправді виявилася цілим будинком.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав блогер Андрій Дзиндзя.

«Сергій Лещенко вказав у своій декларації, що він проживає у 24-метровій кімнаті, яку, начебто, йому надали друзі безкоштовно для проживання! У парламенті Сергію показали ту кімнату, яку він вказав у декларації, і яка насправді виявилася цілим будинком.

Сергій трошки плутає стеження з журналістським розслідуванням. Та ніяк не може звикнути до ситуації, що він, колись відомий Журналіст-розслідувач, сам став об’єктом пильної уваги!», - написав він.


Дзиндзя також зауважив, що під час спілкування з Лещенком відома журналістка-розслідувач Наталія Седлецька не виявила бажання дізнатись деталі про будинок, в якому нібито проживає нардеп.

Окрім того, з його слів, фото будинку Лещенку передав нардеп Іван Мирний, який раніше був керівником охорони олігарха Дмитра Фірташа.

"Деякі пояснення! Надеп Мирний, що передав Лещенку фото, був керівником охорони Фірташа. Тут відвертий зашквар, який свідчить, що Лещенка "кришує" Фірташ", - зауважив журналіст.
Нагадаємо, раніше блогер Андрій Дзиндзя поширив інформацію, що нардеп Сергій Лещенко, відомий своєю боротьбою з корупцією, купив квартиру в центрі Києва площею 200 квадратних метрів за 7,5 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 22 Січня 2017 22:21
Понавибирали депутатів б...ть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus