USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Василь Столяр назвав білборди з георгіївськими стрічками провокацією

31 Серпня 2016 15:05
Білборди із зображенням ветеранів та георгіївських стрічок з привітанням з Днем перемоги від імені Василя Столяра 27 серпня з'явилися у місті Рожище. Обранець громади вважає, що опоненти у такий спосіб намагаються дискредитувати його як депутата Волинської обласної ради в очах виборців та мешканців району. Про це він заявив у своєму зверненні.

Як інформує Район. Рожище, ймовірно, це провокація антиукраїнських сил напередодні відзначення другої річниці Іловайської трагедії.

«Нещодавно я отримав інформацію про те, що 27 серпня у місті Рожище на мосту через річку Стир невідомі розмістили рекламні щити, на яких від мого імені городян вітають з Днем Великої Перемоги. На бордах зображені ветерани та георгіївська стрічка. Зрозуміло, що це брудна провокація з боку моїх опонентів», - припускає і зізнається, що цих рекламних щитів він не замовляв.

Каже, появу таких білбордів розцінює як спробу дискредитувати його як депутата Волинської обласної ради в очах виборців, мешканців Рожищенського району.

«Усім відома моя проукраїнська позиція, відтак залишити поза увагою мою начебто «прихильність» до «русского мира» не можу.

Для з’ясування обставин, виконавців, а головне замовників провокативних бордів я уже звернувся до правоохоронних органів. Впевнений, що уже найближчим часом імена зловмисників із хворобливою фантазією будуть відомі. Я докладу усіх зусиль, щоб фотографії цих підлих «героїв» висіли на бордах із вибаченнями перед рожищеською громадою. Нехай збирають валізи та мігрують з Волині, адже сепаратисти ніколи не почуватимуться комфортно на теренах нашої області», - йдеться у тексті звернення.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрей Воронов Показати IP 31 Серпня 2016 17:18
Норм борды. Даже на украинском языке, че д*махались? Уже кому то Столяр мешает?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus