USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Залізничну» проблему передають з рук в руки

25 Квітня 2012 17:21
Майбутню долю залізничного сполучення напрямку «Ковель-Чернівці» спочатку вирішуватимуть представники виконавчої влади в області.

«Будемо діяти, виходячи з наших повноважень», – зауважив голова Волинської облради Володимир Войтович під час прес-конференції 25 квітня.

Войтович повідомив, що депутати облради Володимир Навроцький та Людмила Кирда подали запити щодо перегляду прийнятого рішення про відміну сполучення «Ковель-Чернівці» на основі звернень від громадських організацій. З його слів, їх направлять керівнику виконавчої влади відповідного управління в області для вирішення.

Наступним кроком у розв’язанні проблеми, на думку Войтовича, буде звернення до керівництва «Львівської залізниці». За відсутності результату не зайвим буде прийняти відповідне звернення на наступній сесії.

Знімати цілі сполучення, певен Войтович, не є доцільним. Він переконує, що треба враховувати інтереси громадян. Так, одним із шляхів розв’язання проблем може бути робота над графіком руху потягів. «Можливо, потрібно зробити так, щоб потяг ходив через день, або ж у вихідні», – стверджує голова облради.

«Коли є залізниця, вона повинна використовуватися і потрібно, щоб відповідна структура – державна чи приватна – заробляла гроші», - зауважив Войтович.

Так, з його слів, інколи державні кошти витрачають не задумуючись. Наприклад, за його спостереженнями, у вечірній час, ті ж «дизелі» часто їздять напівпорожні.

Нагадаємо, з 27 травня Державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» відмінить єдиний потяг прямого сполучення до Львова, Івано-Франківська та Чернівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юлія Показати IP 25 Квітня 2012 18:37
Той потяг і так ходить лише 4 дні на тиждень, і квитків не дістати!
Ігор Показати IP 26 Квітня 2012 11:52
Хай зроблять Луцьк-Чернівці. Що за брехня про те, що він нерентабельний! Хай поїзд Львів-Ковель-Київ перероблять на Чернівці-Львів-Луцьк-Ковель-Київ.
Будівельник Спостережливий Показати IP 26 Квітня 2012 13:21
Рухомий склад занедбаний, а вокзали будують. Потяги скасовують, а вокзали реставрують... Чим довше будують, тим легше і більше вкрасти можна!!
Артур Показати IP 2 Травня 2012 18:48
головне те, що не залишають без розгляду це питання, а чи він рентабельний чи ні))) це зовсім інше діло( якщо прислухатись до нашої верхівки то у нас все не рентабельне...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus