USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«ЗАСТУП» - в п’ятірці лідерів виборчих перегонів

21 Жовтня 2014 17:30
Останні соціологічні дослідження свідчать, що люди бажають бачити в новому парламенті нових персон. Зокрема, дедалі більше прихильників завойовують партії «Самопоміч» і «ЗАСТУП». Про це сьогодні під час прес-конференції в Києві заявив директор дослідницької компанії «Актив-груп» Андрій Єременко.

З його слів, згідно з даними соціологічних досліджень, на виборчі дільниці 26 жовтня прийдуть 56% українців. Ще приблизно 15% не визначилися у своєму виборі. Рейтинг президентського блоку — стабільно високий: 37% опитаних віддадуть свої голоси за нього. Натомість, втрачають позиції «Свобода» та «Радикальна партія».

«Колишні прихильники політсили Ляшка переходять до «Батьківщини», у межах 2%, а частина — до аграрної партії «ЗАСТУП», у межах 3,2%», — сказав директор дослідницької кампанії «Актив-груп» Андрій Єременко й додав, що наслідком зміни електоральних вподобань українців стало стрімке зростання рейтингу аграрної політсили.

«Якщо «Самопоміч» — це партія міст, то із «ЗАСТУПом» ситуація абсолютна дзеркальна. Від’їжджаємо 100 кілометрів від Києва й бачимо в селах дуже пристойний результат. Сьогодні за «ЗАСТУП» готові проголосувати 7,8% українців серед людей, які визначилися у своєму виборі», — зауважив Андрій Єременко.

Політичний аналітик Тетяна Лупова зазначає, що партія «ЗАСТУП» стала найбільшою несподіванкою цієї виборчої кампанії.

«ЗАСТУП» — єдина партія, яка декларує, що буде захищати інтереси села. Її підтримує досить велика частка електорату — приблизно 30–40% населення України, які розуміють проблеми села, так чи інакше живуть у селі чи близькі до сільського населення. І вони хочуть бачити нових людей у владі», — сказала Тетяна Лупова.

Вона запевняє, що 7,8% «ЗАСТУПу» — це ще не пік популярності політсили. Цілком імовірно, що ця цифра може зрости.

«Є також деякий люфт для добирання певного відсотка серед тих, хто ще не визначився. Останній тиждень, як правило, дещо змінює результати», — сказала політичний аналітик.

Соціологічні дослідження проводилися в усій Україні, окрім Криму та непідконтрольних українській владі територій Донбасу. Опитали 1246 респондентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Дунчанин Показати IP 21 Жовтня 2014 17:39
Да все нормалёк, идет по плану, были наши станут ваши, а потом опять кто-то в побег и т.д.
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 17:48
Яке заступ в п'ятірц лідерів!!!! Повна х..ня!!!
Алік Торат Показати IP 21 Жовтня 2014 18:36
ЗАСТУП в **, а не пятірці. Разом з дупними експертами. На чолі з пані Улянченко.
Петро Показати IP 21 Жовтня 2014 18:38
Стидота, на кого ця туфта розрахована, заступ це тіж самі особи регіоналівської когорти, тільки перефарбовані люди схаменіться тільне голосуйте за них
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 20:40
Любі мої шановні українці! Ось уже 23 роки з маньякальною впертістю ви обираєте на Банкову і в парламент різнокольорових пройдисвітів,злочинців,шахраїв,популістів і просто відвертих ворогів,які і привели Україну на край прірви ! Не зважаючи на те,що вони зливали вас на майданах (2004 , 2014),а тепер ще і обміняли Крим та Донбас на власні бізнесінтереси, ви знову збираєтесь за них голосувати,бо ТЕЛЕВІЗОР сказав,що лише ці *прохідні*. Невже ви думаєте,що люди,які плювали вам в лице і збагачувалися за ваш рахунок усі ці роки та,власне,створювали існуючу бандитську систему, будуть її міняти?! Не будьте як ті персонажі з анекдоту,які дивляться порнофільм до титрів в надії,що все закінчиться весіллям! Чуда не станеться : той,хто брехав – буде брехати ,хто крав – буде красти, хто зраджував – знову зрадить, хто був при владі і обісрався – знову обісреться! Систему зламають лише ті,хто не є її частиною і довів справами свою відданість Україні на майдані і зараз на війні – ПРАВИЙ СЕКТОР № 17
Хлоп до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 21:32
Проспiвай ще раз про 4.8% для ПС, будь ласочка!!!
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 20:57
Заступ мені схожий на литвина блок. Така ж п'ята колона.
Лось до Анонім Показати IP 22 Жовтня 2014 00:10
Спочатку була Аграрна партія в Литвина, потім, коли втратила популярність, а набрала обертів Українська народна партія-Литвин перейменував свою в Народну і деякі не розібрались. то зараз треба добре дивитись, щоб не наступити на всякі граблі і заступи.
правдолюб до Лось Показати IP 24 Жовтня 2014 16:17
коментар було видалено
правдолюб до Анонім Показати IP 24 Жовтня 2014 16:12
коментар було видалено
Правдиві кандидати Показати IP 21 Жовтня 2014 21:01
Назва "Заступ" або лопата означає, що гребтимуть ті клоуни гроші лопатою. Відкрито про це говорять. Голосуйте за них.
патрот Показати IP 22 Жовтня 2014 01:55
Питання риторичне-чому агітатори Івахіва і Еремеева агітують за партію -заступ або лопата.Це литвиновці перекрашені. Сумніву немае .Використовують ті самі схеми підкупу,обману і т. що і банд-група Еремеева.
ВОНО Показати IP 22 Жовтня 2014 06:32
Останні соціологічні дослідження свідчать що на виборах з значною перевагою переможе *ВОНО* заявив директор дослідницької компанії «Пофіг-груп» Андрій Голопупенко. Основний і самий важливий критерій виявлення переможця це сумма яку він (вона, воно) заплатило за *дослідження*, інші не спромоглись надати достойну суму і тому недостойні перемоги
Українка Показати IP 22 Жовтня 2014 08:26
Я буду голосувати за об'єднання "Самопоміч"- №15 в бюлетені! Вивчайте список і чи варто за них голосувати!
ГАНЬБА до Українка Показати IP 24 Жовтня 2014 16:27
Садовий входить до пятірки найкорумпованіших облцентрівських мерів і декілька відносно чесних осіб його списку на зразок єгора соболєва не компенсують дефектів самого садового

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus