USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДАБІ зупинила будівництво багатоповерхівки в Луцьку

13 Жовтня 2015 09:37
ДАБІ зупинила підготовчі роботи з будівництва багатоповерхівки в Луцьку на вулиці Ковельській.

Управління Держархбудінспекції у Волинській області скасувало реєстрацію декларації про початок виконання підготовчих робіт щодо будівництва багатоповерхового житлового будинку у Луцьку на вулиці Ковельська, 17.

Під час проведення планової перевірки співробітники інспекції виявили, що підготовчі роботи для будівництва багатоповерхівки з вбудованими торгово-офісними приміщеннями проводяться на земельній ділянці, яка не була відведена для цієї мети. Таким чином, це будівництво можна вважати самочинним.

У зв’язку з цим реєстрацію відповідної декларації скасували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан Бандера Показати IP 13 Жовтня 2015 10:52
Мало заплатили. При новій владі доведеться більше платити за такі речі.
Лучанин до Степан Бандера Показати IP 13 Жовтня 2015 11:04
Про яку нову владу йдеться? - хіба колю буратіна хто-небудь міняв? Будівельна вакханалія в Луцьку не залежить від гунчика - вона залежить ВИКЛЮЧНО від червононосого комуняки і декількох "політиків" міськради.
Хлоп до Лучанин Показати IP 13 Жовтня 2015 11:57
Саме через це Луцьк і тримає першість в Україні за темпами будівництва:))
сусід Показати IP 13 Жовтня 2015 12:28
А як же на рахунок багатоповерхівки на розі вулиць Шопена та Огієнка. Будівельний паспорт висить на навчальний заклад пана Журавльова, а по радіо рекламують продаж одно-, дво- та трикімнатних квартир в житловому комплексі "Центральний". І це все вікно-в вікно з приміщенням СБУ. Можна тільки уявити якими купюрами заклеювали очі гунчикам, романюкам та іншим нашим державним мужам, щоб таке допустити. Ганьба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus