USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Секрети» «Лісової пісні»: санаторій перевірили

21 Травня 2015 19:30
Громадські активісти виявили у санаторії «Лісова пісня»: «секретні» номери, про які не знав їхній керівник, будинки, що «висять в повітрі» через санітарно-гігієнічні норми, радянські «люкси» та багато іншого, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Ще до в’їзду у санаторій кидаються в очі розвалені теплиці, від більшості з яких залишилися лише металеві конструкції. Тут мали б вирощувати овочі для відпочивальників, а натомість ростуть бур’яни. Місцеві жителі кажуть, що теплиці в такому стані вже десять, а то й п’ятнадцять років.

В актовому залі «Лісової пісні» зібралося понад 30 працівників санаторію. Члени громадської ради, які інспектували приміщення, пояснили, що приїхали з метою вивчити ситуацію в санаторії, перевірити факти зловживань керівництвом та спробувати спільними зусиллями запропонувати шляхи вирішення.

Раніше факти зловживання керівництвом санаторію були встановлені перевірками ДФІ та КРУ.

Проте працівники санаторію поставилися до них насторожено, мовляв, якщо у нас і виникають якісь проблеми, то ми їх вирішуємо своїми силами.
Але після недовгих дебатів робоча група таки вирушила на огляд кімнат санаторію. Поспілкуватися з директором санаторію Віктором Карпуком не вдалося – він у відпустці за власний рахунок, тому обов’язки директора виконує заступник з господарської частини Петро Грицюк.

Отож, разом з працівниками санаторію вдалося оглянути два корпуси (у них загалом 408 облікованих номерів), їдальню та лікувально-діагностичний корпус.

«Сюрприз» чекає вже на вході у корпус №1 – якраз над табличкою «Реконструйовано в 1996 році до 5-річниці Незалежності» красується інший напис – «збудовано на честь 50-ти річчя радянської влади».
Всередині – у корпусі ще немає відпочиваючих, і кімнати лише готують до початку сезону. У частині кімнат зробили ремонт і встановили нові меблі.
Проте більшість номерів, серед яких і «напівлюкси» по 350 гривень та «люкси» по 450, залишають бажати кращого. Багато кімнат і досі зустрічають відвідувачів старими радянськими ліжками, тумбочками без ручок та іржавими душовими.
Не ліпша ситуація і на коридорах – на стінах плями і злущується фарба, бо стеля протікає з даху на п’ятий поверх, а звідти – на четвертий. Працівники знизують плечима – якби було фінансування, усе можна виправити.
Окрема історія – це балкони. Бетонні плити, які лежать в основі, порозламувались, і стоячи на балконі і дивлячись під ноги, можна через тріщини побачити сусіда знизу чи землю. Працівники санаторію запевняють, що балкони саме ремонтують перед початком сезону. І дійсно, на деяких балконах стоїть риштування.
Зовсім інша ситуація – в не облікованих номерах. Це номери, у які не продають путівки, на них навіть немає табличок з нумерацією. Таких номерів тут сім. Зі слів працівників санаторію, ці номери нікому не здають. На питання, для чого вони тут, ніхто не може відповісти однозначно – мовляв, бувають випадки, коли люди без попередження терміново приїжджають, і їх треба кудись заселити. Куди платяться ці гроші та чи йдуть вони на розвиток санаторію – спірне питання.

Особливо дивно звучать ствердження «їх нікому не здаємо» на фоні баночки ікри та пляшок пива, знайдених в холодильнику одного з не облікованих номерів.
Умови в не облікованих номерах значно відрізняються від умов в звичайних – номери більші за площею, з охайним ремонтом тут стоять двері зі скла і дерева, є телевізор, нові постіль та рушники. На стінах висять великі (і, судячи з вигляду, недешеві) картини та венеціанські маски.
Не меншої похвали заслуговує ванна кімната – душова кабінка в чудовому стані, нова сантехніка, у деяких номерах бойлер і є навіть махрові халати та засоби гігієни для майбутніх постояльців. Як кажуть у народі – велика різниця.
Виконувач обов’язків директора санаторію каже, що не знав про ці номери, тому не може пояснити, для яких цілей чи для кого вони призначені. Місцеві активісти не на камеру називають їх «прокурорськими».

Наступний пункт «ревізії» – лікувально-діагностичний центр.

Показують кабінети та процедурні. Тут можна отримати як «стандартну» допомогу – механотерапію, заняття на тренажерах, психологічну допомогу, попити лікувальних вод та чаїв, так і «нестандартну» – тибетську чи інфрачервону сауни, подихати в соляній шахті, отримати озокеритні процедури.
Старша медсестра розповідає про обладнання закуплене минулого року для лікування, та показує переобладнані кабінети.

Єдине, що тут справляє гнітюче враження – вигляд через вікно деяких кімнат, що не використовують. Вікна виходять на басейн та спортзал, які будують тут більше десятка років. За цей час звели стіни і на цьому робота завмерла.
Далі інспекція корпусу №2. Тут є кімнати, розраховані на інвалідів, та знаходиться частина спеціальних тренажерів. У кімнатах обладнані широкі двері без порогів для зручності, а також організовані «заїзди» до ванни.

Меблі тут залишилися від радянських часів, деякі у геть поганому стані.

Активісти громадської ради також мали велике бажання завітати у їдальню, бо під час перевірки виникали деякі питання. Ось наприклад: у минулі роки залишки, які передавав ресторан їдальні, були більшими, ніж вихідна кількість продуктів, які їдальня видавала ресторану. Але потрапити в їдальню так і не вдалося – людини, яка відповідальна за ключі, не виявилося на місці. У санаторії знизують плечима – оскільки їдальня поки не працює, нічого дивного. Ресторан працює, але клієнтів поки немає. Хоча поїсти тут можна «дешево і сердито» – борщ, до прикладу, коштує 12 гривень.
Далі ми рухаємося до двох дерев’яних будиночків на самому березі озера. Вони збудовані 2012 року, але і досі не здані в експлуатацію через відсутність пожежної сигналізації. Проте дехто каже, що їх неможливо здати через надзвичайну близькість до води – при побудові не дотримали санітарно-гігієнічних норм. Тому будинки «висять у повітрі» і зі слів працівників санаторію «там ніхто не жив, окрім 2012 року, коли у нас було переселення санаторію – тоді туди вимушені були заселити людей».

Кожен з будинків – двоповерховий і розрахований на 6-8 людей. Кімнати повністю умебльовані, є постіль, посуд, техніка і навіть «приємні дрібнички» – тюлі та рушники.

До слова, тут є мікрохвильовки і чайники, яких не зустрінеш в загальних номерах. Представники громадської ради дивуються – для чого повністю обставляти номери, яких нікому не здають. Виконувач обов’язків директора вчергове знизує плечима.

Недалеко від будинків інспектори помічають чоловіка в інвалідній колясці. Його звати Василь, він інвалід першої групи з Ковеля. Путівку отримав від соцзабезу.


Василь у санаторії не вперше і зізнається, що тут відпочивати добре.

Разом з Василем у санаторій приїхали ще шестеро людей на оздоровлення – незважаючи ні на що, «туристичний» сезон у «Лісовій пісні» відкритий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 63
знаючий Показати IP 21 Травня 2015 21:42
Злодюга Карпюк ще той ,-за що два будинки побудував.? Жінці земельки в санаторії віджав син вСБУ все заладить і сина треба гнать з органів ,а Карпюка по результатах перевірки повинен піти до суду.
із "Лісової пісні" до знаючий Показати IP 22 Травня 2015 06:42
Та син в СБУ сам ледве тримається,а що пан Карпук побудував будинки то є і не тільки в Шацьку,а й в Луцьку для синка- певно не із зарплати та ще й працівники санаторію там "працювали".Треба все міняти,бо ж не дарма цей пан у відпусці чує певно..
БТІ до Із «Лісової п до із "Лісової пісні" Показати IP 22 Травня 2015 09:43
Не люблю перебирати чужий гардероб, але заради об’єктивності напишу. Все пізнається в порівнянні. Порівняно зі статками Дибелів та Пугачів, які є сватами, Карпук може похизуватися мало чим. Судіть самі: у Дибеля В.Ю. та Дибель Р.Є. є приватні будинки у Шацьку та Любомлі, купили квартиру у Луцьку, побудували будинок у селі Боратин Луцького району на території елітного земельного масиву, володіють нерухомістю у Чернівцях та Івано-Франківській області. Пугачі крім будинку у Шацьку, в якому за часів роботи Миколи та Валентини у санаторії «Лісова пісня» капітальні ремонти з переукладкою паркету та повною зміною інтер’єру робились підлеглими Валентини (працівниками санаторію) принаймі двічі на рік, володіють нерухомістю у Житомирі, Чернівцях та Республіці Білорусь. Ось так.
Анонім до БТІ до Із «Лісової п Показати IP 22 Травня 2015 14:30
Такий нещасний Карпук, аж пожаліти час.... І на Гряді має будиночок, звичайно не на нього оформлений,- навпроти магазину Рукавичка за червоним забором. В свій час з директором фабрики Чайка Гнайлом В.О."порішав" - це ж легко коли трешся у владі.Племінник опікується влітку об"єктом.
Спостерігач до Анонім Показати IP 22 Травня 2015 15:14
В порівнянні із сусідніми будиночками,набагато скромніший!Аж смішно з такий фактів! Чуже не рахуйе,то може і своє з'явиться!!!!
Вчитель до із «лісов до із "Лісової пісні" Показати IP 22 Травня 2015 10:44
Щодо сина в СБУ, то скажу вам таке: будучи школярем, учнем Шацької загальноосвітньої школи, Карпук Андрій завжди йшов попереду своїх ровесників, виділявся на фоні інших не лише учнівськими здібностями, але й твердим, сильним характером, що вже в ті часи не давало можливості багатьом заздрісним батькам (в першу чергу Дибелям, адже їх дочка і Андрій ходили в один клас) спокійно жити. Впродовж навчання у 9-11 класах він представляв Шацьк на всеукраїнських олімпіадах з української мови та літератури, з яких привозив: у 9 класі – 3 місце, а у 10 та 11 класах – 2 місця. І це загальнодержавний рівень. Ні до того, ні після помітних успіхів шацька школа більше не здобувала. Як призеру всеукраїнських олімпіад йому відкрились двері самих престижних ВУЗів, які готують спеціалістів у галузі філології та журналістики, однак, він обрав юриспруденцію. Як з'ясувалось згодом – недарма. Саме його своєчасне втручання завадило розбазарюванню бюджетних коштів під час будівництва школи у селі Ростань Шацького району (що згодом підтвердив суд) та реконструкції школи в Шацьку. Тоді його персона також багатьом не давала спокою. На зборах вчителів тодішнє керівництво району паплюжило його поза очі, говорячи вчителям, що він перешкоджає розбудові району. А на ділі вчителі ще й досі пам’ятають, як за лютих морозів у січні декілька років тому після візиту до шацької школи з перевіркою Андрія підрядник вже наступного дня замінив усі старі-престарі дерев'яні вікна у школі на нові металопластикові, які, як з'ясувалось, по документам вже давно там повинні були стояти.
оля до Вчитель до із «лісов Показати IP 22 Травня 2015 11:17
Ну знаєте сьогодні і тут мова не про здобутки сина-школяра і сбшника Карпука,не дуже то син той бідує,можливо ви цього не знаєте.таке враження складається,що то хтось пише з сім"ї чи сам пан про свої "досягнення"-все якось достеменно,до дрібниць.Але то таке...що вкрадено то не на користь,якщо не зразу то потім,"своєчасно" чи не своєчасно ,але даруйте санаторій-відстій і керує ним КАРПУК хто щоб не говорив.Нам,тим,хто відпочиває всеодно хто "головний",але факт є факт.
Слідчий до Вчитель до із «лісов Показати IP 22 Травня 2015 16:55
Щодо будівництва школи в ростані, саме суд визнав, що всі звинувачення надумані. Всі справи закриті!! А щодо великих успіхів гандрюші - великі гроші роблять великі справи. І "вчитель", що це пише, давно не вчитель, а дівчинка на побігеньках у галі та віті.
Суд до Слідчий Показати IP 22 Травня 2015 18:14
Звинувачення надумані? Не сміши!!!!!!!! Заходимо і читаємо вирок Шацького районного суду, яким фігурантів справи визнано винними у вчиненні цього злочину, розміщений у Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/36129072 Так що ніякий ти не слідчий, а так – пугач ммммммм
Слідчий до Суд Показати IP 23 Травня 2015 10:57
Шацький суд - не істина у найвищій інстанції! Почитай рішення суду апеляційного. Ти я думаю знаєш де шукати!!!!!
123 Показати IP 21 Травня 2015 22:34
Опа - а в тих необлікованих кімнатках сервіс зашкалює - мо й полішучки на спині відпрацьовують квиток у гламурний Луцьк)))))
Свідок Показати IP 21 Травня 2015 23:29
А чому журналіст Волинського Агентства Розслідувань не розповідає, як громадські активісти разом з ним довго ходили з кімнати в кімнату в корпусі «Лісової пісні», відмовлялись фотографувати гарні, затишні кімнати та коридори, які так і не потрапили в об'єктиви їх фотоапаратів, оскільки не хотіли публікувати і демонструвати читачам дійсний стан санаторію, чому в статті з позитивної сторони показано лише три фотографії далеко навіть не середнього комфорту номерів, не показано номерів підвищеної комфортності та номерів люкс і в той же час продемонстровано всі недоліки (котрих, об’єктивно, мізерна кількість), які були виявлені під час так-званої «перевірки», в ході якої «громадські активісти» намотували круги по санаторію? Чому журналісти «забули» написати, що завдяки директору даного санаторію Карпуку В.Н. у «Лісовій пісні» відкрито три реабілітаційні відділення: кардіологічної реабілітації, церебро-васкулярної реабілітації та реабілітації з захворюваннями та пошкодженнями органів опори та руху, для потреб яких закуплено необхідне медичне обладнання та облаштовано спеціальні кімнати для відпочиваючих, яких також немає на фото? Чому не публікується інформація про те, що там, де зараз на фото красується кафе, раніше було закинуте приміщення з гнилою підлогою, в лікувальний корпус раніше було соромно зайти, а при Капруку В.Н. його розширено і модернізовано. Нехай журналісти подивляться на танцювальний та актовий зали, благоустрій території, кафе, нехай об’єктивно оцінять стан номерів, порівняють все, що є зараз у санаторії, в архівними фотографіями «Лісової пісні» десятирічної давнини, і тоді вони зрозуміють, що по совісті та по справедливості вони мали б писати зовсім про інше і показати той прогрес, який був пройдений за останній час. Парадокс в тому, що люди, які за традицією щороку виділяють декілька днів, щоб відпочити у санаторії і поплавати у плесах озера Пісочного, і самі все це бачать, їм не потрібно читати замовні статті, щоб зробити свої висновки. Дана стаття написана, щоб облити брудом нинішнього керівника Карпука В.Н. Але марно. Люди все бачать і розуміють…
Анонім до Свідок Показати IP 22 Травня 2015 09:49
Санаторій цей совдеповкій відстій. Я купила путівку, детально пояснювала що хочу, приїхала, а мене поселили в номер зі здохлими мухами, радянським холодильником, дали порвану постіль. Це вас сервіс? У коридорі килим до підошв від бруду прилипає. Ганьба!
Знаючому-Дійсно Знаю Показати IP 21 Травня 2015 23:41
Дана стаття є наслідком спроби родинного тандему Дибеля В.Ю./Дибель Р.Є.-Пугача М.М./Пугач В.Д. проштовхнути на місце директора санаторію «Лісова пісня» (яке, на жаль для них, зайняте) Дибель Руслану Євгеніївну з перспективою працевлаштування заступниками Пугача Миколу Михайловича та Пугач Валентину Давидівну. Ось такий от родинний підряд… Далі буде…
Сусід Показати IP 22 Травня 2015 00:00
Впізнав Пугача М.М. – одиноко сидить в першому ряду біля столу, склавши руку за руку. Да, Миколо, змарнів ти від постійного вживання алкоголю. Ще недавно ти пишався директором «Лісової пісні» Карпуком В.Н., розхвалював його, говорив, що ще не бачив такого толкового керівника: і матеріально-технічну базу постійно покращує, про комфорт відпочиваючих дбає, і лікувальню справу вдосконалює. А тепер, коли тебе виперли з санаторію за шахрайства та зальоти – виявляється ти (відомий на всю «Лісову пісню» негідник) став борцем за щось-там. Соромно, Миколо, соромно має бути. Бігаєш, метушишся, людей смішиш, а куди не кинешся, доводячи порушення в роботі санаторію – скрізь на себе виходиш. Не сміши людей, вже сивочолий чоловік, а ведеш себе невідь як хто…
хмм Показати IP 22 Травня 2015 07:26
Усі скоти,усіх в ато
Макс до хмм Показати IP 22 Травня 2015 14:05
А ви самі чесні і порядні? Всі в АТО тільки після вас!
Макс до хмм Показати IP 22 Травня 2015 14:05
коментар було видалено
містер x до хмм Показати IP 23 Травня 2015 20:21
Всі,як відомо,судять по собі!
Анонім Показати IP 22 Травня 2015 08:10
А з Проліском не порівняти....Не господар - пан Карпук. Платили серйозні гроші за відпочинок , а в тому номері так званому крутому з окремим виходом на озеро при прибиранні навіть пилососа не було.На стінах позаторішні комарі забиті... Є кухонна зона, але мийка відсутня - мити посуд іди в туалет. Отакий комфорт " крутого" номера.Все починається з голови, з думки . А з цим проблема. Бо зробити все по розуму треба , щоб той розум був.Шикарне місце, а перетворене в заробіток однієї родини і то без толку.... Територія захаращена, відсутнє елементарне управління персоналом по благоустрою - чи вже так розлінились , розпились , що аби день до вечора... Якби туди Касарду то був би порядок...
світлана до Анонім Показати IP 23 Травня 2015 12:33
Про пролісок чиста правда. А яке там обслуговування. Працівники не заглядають до кишень відпочивальників і не чекають, що ті їм подякують рублем, на відміну від лісової. А яке харчування і так далі...
Вдпочиваюча Показати IP 22 Травня 2015 08:18
Дуже люблю цей санаторій,намагаюся весь час туди попасти. Якщо чесно, то там керує Ліда,а Карпук їй дуже довіряє. Вона людина не проста,а дуже високомірна. От про неї і пишіть,там теж сімейний підряд. Віктор Наумович хороший чоловік,спокійний, але буває дуже рідко,бо в нього справ по-вуха,Він ще й депутат. А син тут ні до чого,кожен батько,як може так і допомагає своїм дітям. А ви люди всі заздрісники!!! А от про їдальню це друге діло. Крадуть,як чорти! Порції далеко не відповідають нормам. Ну от і здається принеси з дому тої петрушки чи окропу та кинь в той борщ. Або салат одна скибочка огірка і дві пластинки помідора це приблизно десять грам де є такі порції? Противні офіціантки, полішучки з грязними руками і ногами, гребуть все додому. Ховають свої велосипеди за їдальнею , а в кінці зміни ледь вивозять недоїдки або і добрі харчі. Ледь волочать сумки. Реорганізацію пора робити давно. Є багато молодих і перспективних людей на Світязі. А номери це прокурорів та податківців. Всі про цеидобре знають. Особливо Іллівна. Вони давно повикуплені чи здаті в аренду з відповідними умовами. А в будинках живуть Войтовичі ,Вітри. і мєнти . Перші порушники закону. От і весь порядок!
НЕВЖЕ НЕ ЗРОЗУМІЛО Показати IP 22 Травня 2015 10:20
Відверто замовна стаття.Ведеться активна робота по просуванні Дибель Руслани на місце Карпука В.Н.В той час,коли санаторій взимку пустує,Дибель Володя,гендиректор Любомльського ТМО, спокійно "виграє" тендер на створення центру по реабілітації воїнів АТО у Любомлі і вже отримав під це кошти... ТРИМАЙТЕСЬ ,ВІКТОР НАУМОВИЧ, ЛЮДИ ЗА ВАМИ.
Людина до НЕВЖЕ НЕ ЗРОЗУМІЛО Показати IP 22 Травня 2015 16:47
Цікаво, які люди? Сахаручка, найда, голядинець і старпери-лікарі?
Я Показати IP 22 Травня 2015 10:43
Санаторій -відстій. Які на фіг "мізерні недоліки" про які пише Свідок? Була там три роки тому по профспілковій путівці - номер жахливий, було холодно, бо це був кінець вересня, щілини в дверях на балконі, в які вільно пролазили пальці, доводилось на ніч запихати газетами, щоб було тепліше, все обдерте , санвузол жахливий, за 21 день ні разу не змінили ні рушники ні постіль, в їдальні бруд, посуд гидкий, медперсонал поводиться по хамськи, хочуть персональної доплати, не весь звичайно, були й нормальні ввічливі люди. Більше туди не поїду і своїм знайомим не раджу. Єдине, що там справді чудово, то природа.
до ВН Показати IP 22 Травня 2015 11:26
Та закрийте ті коментарі,той бруд.Ті за тих,ті за цих...бридко-в АТО того директора санаторію з сином,хай там син покаже себе і тих Дибелів.Поставте незалежних людей на посаду без минулого-і все.
Галина Карпук Показати IP 22 Травня 2015 11:29
Микола Михайлович! Вже другий рік молюся за Ваше здоров'я та здоров'я вашої сім'ї. Прошу в Бога, щоб у Вас було все гаразд і Ви зупинились в своїй злобі. Ви згадайте як в тяжкі хвилини вашого життя, саме Карпук взяв вас на роботу і прийшов на допомогу, коли Ви хворіли. Гріх Карпука в тому що він повіривши Вам, звільнив безвинних трьох зав. складів. І нехай вони нам вибачать. Та на цьому Ви не зупинилися, було потрібно звільнити наступних людей, щоб задовольнити Ваші амбіції. Прошу Вас, зупиніться! Злоба та ненависть завжди повертається назад. Дякуйте Богу, що у Вас всі живі і здорові і не треба псувати життя собі тай іншим. Вітя та Валя виросли на одні вулиці, діти завжди дружили та ходили в один клас. Навіщо ж їх сварите та злобите? Хай Бог дасть Вам тільки добро! Зупиніться і у Вас все наладиться!
Я до Галина Карпук Показати IP 22 Травня 2015 16:50
Галино Петрівно, за ваші "добрі справи" я також за вас молюся. І не я один.
До "активістів" Показати IP 22 Травня 2015 11:50
Я це Пугач чи Дибель? Особисто знаю Віктора Наумовича- порядна людина, а дрібні недоліки треба усувати. От би ті " громадські активісти" замовлені краще б підмели де не прибрано чи найнялись помогти з ремонтом, була б якась користь а журналіст Волинських новин написав би про це статтю незамовну. Слабо!!!?? язиками молоти легше.
Я до До "активістів" Показати IP 22 Травня 2015 13:07
цитата з іншої статті на цю тему на цьому ж сайті "місію вирішили створити після розгляду звернення депутата Миколи Пугача"..... пугача наперли от він і не заспокоється ніяк.
Вдячна до До "активістів" Показати IP 22 Травня 2015 13:20
Нехай усі ті хто призабув Божу заповідь"Не суди і не бедеш судимий",подумають,що самі зробили доброго і порядного у своєму житті,перш ніж судити людину з великої букви-Карпука В.Н. ,який на відміну від багатох інших завжди допомагав людям у біді. Ті хто знають особисто Віктора Наумовича і можуть адекватно і без заздрощів говорити про інших,скажуть,що це віруюча людина,керівник,яких ще пошукати,а сім'я і діти надзвичайно порядні! А ті хто говорить про недоліки,нехай пригадає у якій державі живе,де копійки виділяються на дежавні установи. Хотілося б,щоб кожен спробував керувати,думаю не зробили б і 10 частини з того,що зробив для санаторія Карпук В.Н. Почніть із себе і тільки тоді світ почне мінятися на краще!
Люба до Вдячна Показати IP 23 Травня 2015 12:48
Ой, Галю, хватить строїти з себе таку набожну! Більшої склочніци як ти не то шо в шацьку, а й в області не найдеш!! Інтриганка!
оце сантабарбара Показати IP 22 Травня 2015 12:10
Всім мужикам по калашу, бабі по лопаті і в ато, одні воюють,інші окопи риють,а то позажиралися, полішуки немиті
Барбара.. до оце сантабарбара Показати IP 22 Травня 2015 13:05
Так хватай автомат з лопатою тай вали в саме корупційне місце під назвою "АТО" чо ти в дома сидиш??
Анонім до Барбара.. Показати IP 22 Травня 2015 13:47
А ти хто?Баба старшого Карпука чи інших чи Дибеля??Цікаво влаштували розбірки шацьких кланів.
працівник. Показати IP 22 Травня 2015 14:05
Я працюю в санаторії досить так не малий період часу. логічно подумавши за ремонти відповідала якраз жінка Пігача. це був її прямий обов'язок. Тобто вона ж нічого не робила, а зараз її чоловік користується цим. А вина директора лише в тому що він в сліпу вірив настільки гнилим людям. Як тільки погнали цю бридку сімейку в санаторії почався рух. пішли ремонти. появився дитячий майданчик на пляжі. добудували балкон над рестораном. Рух пішов. не все ж відразу робиться.. Віктор Наумович це дуже класний директор який завжди допоможе в скрутну хвилину. Згадайте одне лише свято школяра, на якому всім дітям працівників санаторію, за кошти того ж таки санаторію вручають все саме необхідне для школи, рюбзачки, зошити та інше. А скільки свят, організованих за кошти санаторію? Які ж проводяться не тільки для відпочиваючих, а і для всіх хто прийшов, призи, подарунки... В якій організації ще таке є? Те що там десь є якісь не доліки, так повірте скрізь вони є... Директорові просто треба профільтрувати людей. Залишити тих хто хоче працювати, а не просто заробити грошей...
Пугач М.М. Показати IP 22 Травня 2015 14:12
Вікторе Наумовичу, нічого особистого. Я та моя родина дійсно пам’ятаємо, що саме Ви подали нам руку я нелегкий дня нас час. Поряд з Вами я та моя дружина провели найкращі роки у своєму житті, адже працювали на результат і бачили, як Ви досягаєте його, змінюючи на краще санаторій. Ми спостерігали, як «Лісова пісня» оновлюється і раділи цьому, раділи відремонтованим номерам, актовому залу, коридорам, медичному корпусу, кафе, танцювальному залу. Я все це знаю і пам'ятаю, але нічого не можу з собою зробити. В якийсь момент у житті я зійшов з шляху конструктиву та прогресу на вступив на стежку регресу та деструктиву. Згодом, під впливом алкоголю, я переконав себе, що моя місія полягає у зміщенні Вас із займаної посади, і відтоді я постійно витрачаю свої сили та енергію на обливання Вас брудом та паплюження. Хоча бувають моменти, коли я повертаюсь в реальність і розумію підлість своїх вчинків, як зараз, коли пишу цей коментар, жаліючи про всі ті негідні вчинки, які я зробив, та лицемірні слова, які я сказав у Вашу адресу. Але такі хвилини бувають рідко і тривають не довго, а впродовж всього іншого часу я знову і знову поринаю у світ брехні і лицемірства, і нічого не можу з цим вдіяти.
працівник Показати IP 22 Травня 2015 16:01
Бідний Карпук цілий день сидить і строчить про себе і своіх діток хвалебні статі ,бо ніяка нормальна людина за цього злодія заступатись не може.А синок дійсно з роботи свою вчительку зняв і злодієм зробив,хоча сам живе в замку збудованому за санаторські гроші і працівниками санаторію.Карпук хазяїн ніякий,колгосп вгробив і санаторій догроблює.Землі понабирав де тільки можна гектарами і вся біля озер.Все хати і дачі будує.Все мало і мало,а ще набожного з себе строїть
Анонім до працівник Показати IP 22 Травня 2015 16:28
Що правда то правда в луцьку синові будували-прибирали хату працівники санаторію,а матеріали самі знаєте звідки.Є ще один син-менший,той нормальний.
Марина до працівник Показати IP 22 Травня 2015 16:52
Аж не втрималась щоб не написати коментар! думаю як раз то Карпуку всеодно, що тут пишуть! а про колгосп ви говорите напродчуд смішні речі, в які можуть повірити лише не тямлящі люди!(аж розсміялась прочитавши ваш коментар!) можливо, раз пішло на те, давайте звинуватимо його в підвищенні курсу доллара, падінні метеориту, чи ще щось! Санаторій,як санаторій - затишно,гарна природа,привітні люди..погано одне - комарі!!!
Галя до працівник Показати IP 23 Травня 2015 13:51
Люди добрі, не брешіть! Його вчителька і досі працює. І ми їй віддячили, і не один раз. І золотого браслета подарували, і брошку. І всі дні народження, дні вчителя, восьме березня вітали. І грамот не одну помогли получити. Ще б трохи, і заслуженого получила б. Шкода, шо власть змінилася.
Пересічний читач до Галя Показати IP 23 Травня 2015 14:49
Аж смішно,якщо й так то навіщо ви дарували-значить було за що,за оцінки сину чи як?А якщо ляпає отак язиком на всю область-значить ви і напрвду склочниця.Якщо ви і справді дружина Карпука-директора,то у вашому статусі розумна людина не допустила би своїх власних коментарів в інтернеті,люди ж і так все бачать і знають.Складається для нас читачів,яі не знають вашої сім"ї і інших шацьких сімей,що й справді велика частина того бруду і є правда про вашу родину і чоловіка.Ліпше мовчати в такій ситуації,а то ви самі масла в вогонь підливаєте,тим більше,що вас судячи із цього всього не дуже то і поважають.
Обізнана до Галя Показати IP 23 Травня 2015 15:57
Про "його вчительку" від імені Галі (хоча насправді ніяка вона не Галя) пише особа, яка вже багато років заздрить всім тим людям, про яких вона згадує у своєму коментарі, хоча раніше вона перебувала з цими людьми у теплих, товариських стосунках і здавалося, що це дружба навіки. Таке от воно, життя.
Дон Кіхоту Пугачу М. Показати IP 22 Травня 2015 16:16
Стояв якось Микола, обпершись на паркан, І визрів в голові його один шалений план, Втягнувши пару стопок, згадавши про сім'ю, Сказав: три дні бухаю, а потім день не п'ю. Помітивши, що він вже амбітний керівник, Хоча робити, чесно, герой наш ще не звик, Він вирішив зробити один цікавий хід, Щоб санаторій шацький очолив його рід, Директор буде сваха, заступник буде він, А допоможе в цьому, можливо, сват (один). Але одне нещастя – куди він не метнув, Усюди геть по вуха себе він умокнув. Бо якщо сам по вуха сидиш ти у ла..ні, То краще йди помийся собі на однині. Але хіба це зможе зробити наш герой, Коли в душі і в серці у нього лиш відстой.
лісовениц до праці Показати IP 22 Травня 2015 16:24
правду кажеш карпук хамло і обротінь шапку крутить підлюбу владу раді свеї вигоди а не зараді санаторію
!!!!!! до лісовениц до праці Показати IP 25 Травня 2015 12:33
я не погоджуюсь із вами..бо у скрутну хвилину,коли була потрібна допомога моїй сімї,то з усіх до кого я звертався один Віктор Наумовим нам допоміг!За що ми будемо йому завжди вдячні!
містер x Показати IP 22 Травня 2015 18:45
Вам всім ще не набридло!!!! Замість того, щоб базікати наведіть лад у собі! А Карпуку взагалі всерівно,що ви про нього думаєте,він про вас взагалі не думає! Інших поливають брудом лише невдахи не здатні ні на що більше!
Я Показати IP 22 Травня 2015 19:07
Скільки ж лайна в вас люди? Хто чим переповнений тим і ділиться! Всі такі розумні, сидіти, поливати брудом Карпука. Жаба душить що він піднявся, а ви ні? Респект йому! І пугачу песпект... скоро напруть з дипутатів, то мож на них ще яких провірок на шле)) Тоді мож порядок буде))) Гарна казочка? Так?
ми Показати IP 22 Травня 2015 21:30
А говорити нічого і не потрібно.Корупція на лице.Слово за правоохороними органами.
Розумна людина Показати IP 22 Травня 2015 22:57
люди майте совість ! Якщо в своєму житті ви витрачали час на гулянки й розваги,то тепер не дивуйтися,що на схилі літ не можете нічого дати своїм дітям! Краще беріть приклад з Віктора Наумовича, людини котра допомагає навіть зміям ,що пригрілися у нього на шиї і тіки й чекають, як приснути яд в тіло його сім'ї . Адже таким зміям дуже легко переступити через добру й чесну людину аби задовольнити амбіції, які в кінці з'їдять все, що вони мають Хочу лише сказати вам,що Бог баче все! І люди які зараз плетуть брудні інтриги проти надзвичайно порядної сім'ї Карпуків ,в кінці то кінців погрузнуть в лайні ,яке ж самі й навалили ! Адже як показує практика люди на своєму прикладі виховують дітей . Тож задумайтеся про те ,що з цими вчинками придбають ваші діти! Я думаю лише злість і кровожадність ! Пам'ятаєте вам все повернеться в десятикратному розмірі ! Коли ви вже будете геть старі й немічні,а ваші діти лише чекатимуть вашої смерті,щоб битися за той нікчемний спадок !коли вони будуть впиватися одне одному в душу намагаючись знищити одне одного . Задумайтеся варте воно того чи ні ?
Просто людина до Розумна людина Показати IP 23 Травня 2015 13:53
А шо, до вас вже вернулося? Ні ще не вернулося, ще тільки починає вертатися!!!!!!
із Шацька до Розумна людина Показати IP 23 Травня 2015 16:08
Знаєте,а нема в чому заздрити Карпуку і його родині,бо головне не гроші,які він накрав і не будинки,земля,а здоров"я його рідних ,дітей,онуків.Бо що гріха таїти придбав він все це не із зарплати,а кума моя добровільно-примусово їздила прибирати і мити після будівництва хату тому сину,хто в сбу працює.А віруючим сім"я стала,як Галя захворіла.
Свідок до із Шацька Показати IP 23 Травня 2015 19:49
Ніхто не застрахований від хвороб,будьте обережні з такими коментаріями! А щодо прибрання,...може та"кума" ще й свічку тримала,ще якісь інтимні подробиці повідає!!!! Хай та "кума" прибере бруд у своїй душі!!!
Я до із Шацька Показати IP 23 Травня 2015 20:51
А ви бездітна сирота? ! Дивіться, бо і ви не святі,ваші діти, рідні,внуки,як і всі,ні від чого не застраховані! Побійтеся Бога чіпати дітей і онуків!,якщо ще не зовсім втратили розум!
Працівник Показати IP 23 Травня 2015 11:44
Пугач М.М. був чуйний до працівників,завжди тримав слово,він жив роботою(влітку навіть допомагав кухарям на кухні),дбав про добробут санаторія.Побільше б таких керівників,то можливо був би хоч якийсь лад)
працівник2 Показати IP 23 Травня 2015 12:27
Ой, шо Пугач, шо Карпук, шо Дибель, всі одного поля ягоди. Повісь на одну гіляку, то один одного не перевісять.
сусід Показати IP 23 Травня 2015 13:29
приїхав найда сахаручка кудь і голядинець захищати карпука спочатку хай гроші заплатять за сабантуї у2010 -2014 р ато пили гуляли а санаторій платив хай працівники скажуть чи хтось бачив їх біля каси хоч 1 раз
захожий Показати IP 23 Травня 2015 14:20
за10 років санаторій пройшов етап від круглорічної заповненості до чотирьохмісячної пмтання до працівників для чого ходити на роботу як ви будете мати страховий стаж для виходу на пенсію для чого такий директор директор собі разом з лідою і танею заробив і до пенсії іна пенсію а ви мовчите працюєте на сімю вепикого бютівця карпука
правий сектор Показати IP 23 Травня 2015 14:22
негайно повернути незаконні прибутки бо скоро до вас прийдемо
медсестра Показати IP 23 Травня 2015 14:25
а я працюю на одну зарплату і вірила депутату підвів
Працівник Показати IP 23 Травня 2015 20:18
Я давно працюю у санаторії,і задоволений роботою і директором! А ви люди надзвичайні лицеміри і боягузи не здаті говорти в обличчя! Добре ,що є інтернет,хоч трішки випустите свого яду,бо інаше самі ним і вдавилися б! А щодо Пігача нехай пам'ятає "не рий яму іншому,бо сам у неї впадеш! Тримайтеся Віктор Наумович ми з Вами,хто б що не говорив!
До правого сектора Показати IP 24 Травня 2015 18:59
Ви краще б дивились за споюванням дітей в томуж Шацьку... за якими нормативами працює та ж сама "Сінатра"? А про обіг наркотиків в Шацьку чому ніхто не говорить? Мовчать... бо і правий сектор і міліція і влада всі в долі... Погодьтесь, що з цими проблемами, проблеми санаторію просто "дєцкій лєпит"... А хто ж провіряє сам правий сектор? За що учасники того ж сектора бухають що вечора?? і то не з малим розмахом. Ось де проблеми... ось де корупція. а санаторій це так,,, пугачові дипресії..
! Показати IP 28 Травня 2015 15:13
І про Найду теж можна поговорити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus