USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Комунальне приміщення у центрі Луцька хочуть продати

27 Червня 2016 13:46
Нежитлове приміщення площею понад 100 метрів квадратних по проспекту Волі пропонують продати товариству з обмеженою відповідальністю, що орендує приміщення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Членам комісії пропонували включити нежитлове приміщення загальною площею 128,4 метра квадратного по проспекту Волі, 27а до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу. Приміщення пропонують продати ТОВ «СТС-СА».

Питання виносять на розгляд депутатів вже вдруге. Як нагадала начальник відділу управління майном міської комунальної власності міськради Алла Грабко, минулого разу дві комісії міськради підтримали проект рішення однак під час сесії депутати не проголосували за нього. Йдеться про приміщення колишньої котельні, що використовується як склад. Об’єкт оглядали у лютому у рамках дня депутата.

Голова комісії Богдан Вавринюк зауважив, що приміщення має велику тріщину, що більшає, в чому могли переконатися обранці міської громади під час дня депутата.

Приміщення, зі слів Алли Грабко, надане в оренду на чотири роки та поступово руйнується. Термін оренди завершується через 2,5 року, тобто, на аукціон його вдасться виставити нескоро.

«ТОВ «СТС-СА» орендує приміщення з 2013 року, використовує приміщення під склад, дотримується умов договору оренди, вчасно сплачує орендну плату, що становить 3 764,11 гривні (з врахуванням ПДВ).

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 02.07.2014 № 392-1 «Про дозвіл на проведення невід’ємних поліпшень орендованого приміщення», орендар здійснив ремонтні роботи орендованого приміщення на суму 10 352,60 гривні (аудиторський висновок від 20.04.2015 року незалежної аудиторської фірми «Серко»). Враховуючи вищенаведене, товариство з обмеженою відповідальністю «СТС-СА» звернулося щодо надання дозволу на приватизацію орендованого приміщення», - йдеться у проекті рішення.

Члени комісії усе ж не рекомендували підтримувати проект рішення про продаж вказаного приміщення. На його підтримку проголосували двоє з чотирьох членів комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 27 Червня 2016 16:05
А чому не виставити просто на продаж дивись і ціна для міськго бюджету буде цкавіша....
А до Анонім Показати IP 27 Червня 2016 18:44
А тому що працює типова схема хапання комунального майна. Взяли в оренду, вклали 10 352,60 гривні в незрозумілий ремонт і тепер приватизують і продадуть набагато дорожче. А про товариство з обмеженою відповідальністю «СТС-СА» толком ніякої інформації навіть в інтернеті немає. Цікаво, хто за цим стоїть?
Анониму Показати IP 27 Червня 2016 18:58
В оренди
в інеті є до Анониму Показати IP 28 Червня 2016 08:32
Засновники ГРИЦЮК МИХАЙЛО СЕРГІЙОВИЧ Адреса засновника: ****, Волинська обл., Луцький район, селище міського типу Рокині, ВУЛИЦЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ, будинок ****, квартира ****, Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, КОМЕНДАТ АНАСТАСІЯ СЕРГІЇВНА Адреса засновника: ****, Тернопільська обл., місто Тернопіль, ВУЛИЦЯ ВІЛЬХОВА, будинок ****, квартира ****, Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**,
Юрист Костя Показати IP 28 Червня 2016 00:39
Мутновата фірма, ніякого продажу їм комунального майна а ще кращу взяти за одне місце того, хто в міськраді їх покриває. Ось одна з справ по пошуку пральних контор в приміщенні, що орентує «СТС-СА»: https://cases.legal/uk/act-uk1-49877594.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus