USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким комунальникам встановили правила списання майна

25 Травня 2016 18:43
Щоб списувати майно тепер комунальники будуть змушені дотримуватися відповідного положення, яке ухвалили депутати Луцької міськради. Воно передбачає списання майна у три способи, залежно від його вартості.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го травня.

На розгляд обранців громади винести Проект рішення «Про затвердження Положення про списання майна комунальної власності територіальної громади міста Луцька».

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, документ готували тривалий час.

«Положення писали з квітня, воно проходило чимало доопрацювань та погоджень. Тому прошу його ухвалити, адже насьогодні вже є три звернення від комунальних підприємств, які хочуть списувати майно на великі суми», - інформував посадовець.

Зауважимо, що відповідно до пропонованого Проекту рішення, безплатна передача майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста в межах міської комунальної власності, здійснюється підприємством, на балансі якого воно перебуває, після отримання на це відповідного дозволу.

Якщо вартість засобів становить більш 10 тисяч гривень – дозвіл потрібен від міської ради.

Якщо ж вартість від 5 до 10 тисяч гривень, то дозвіл надається рішенням виконавчого комітету міської ради.

Щодо вартості майна, оцінка якого менше 5 тисяч гривень, то списання здійснюватимуть згідно з рішенням керівника підприємства та за погодженням з органом управління без надання додаткового дозволу.

Ознайомитися з положенням можна на офіційному сайті Луцької міськради ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus