USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На приміщенні у центрі Луцька має зникнути вивіска «Національний банк України»

4 Вересня 2015 15:44
При вході до історичної будівлі, причому – в самісінькому центрі Луцька, має до кінця року зникнути вивіска «Національний банк України», - інформує «Волинська газета».

А все тому, що сам же Нацбанк в особі пані Гонтарєвої хоче все керування по областях здійснювати напряму з Києва. Ба більше – функції, які поки що виконують працівники регіональних управлінь (а це і операції з готівкою, і контроль за діяльністю банківської системи області в цілому, і багато інших стратегічних завдань), планується передати в руки комерційним банкам.

Хто саме ухопить державне майно наразі не відомо. Проте вже зараз із Києва до Луцька приїздять потенційні покупці, обдивляються майно і лишають собі час для роздумів.

До слова, приміщення, де в Луцьку працює Нацбанк, іще минулого року включили до переліку об’єктів культурної спадщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
банкір Показати IP 4 Вересня 2015 15:54
Та Нацбанк тишком-нишком розганяють, людей без повідомлення звільняють, жах що роблять! Гонтарева - це повний абздець!!! Все переводить у комерційні, підлеглі Порошенко банки! Їх як "підуть" від корита - Україна взагалі без нічого лишиться!!! Активісти-пох...ти - ви де, нічого не бачите або не тямите і "своїми" справами зайняті?!
небайдужа до банкір Показати IP 4 Вересня 2015 17:06
Регіональні управління НБУ в обласних не потрібні, бо фактично абсолютно ніяких функцій контролю за комерційними банками не здійснюють, хоча Законом такі функції передбачені. Це лише пункт збору нікому непотрібної інформації, яку направляють до Центру. Мені доводилось звертатися до Бєліка з вимогою законного впливу на комерційний банк, який не повертав депозитний вклад. Відписалися, щоб зверталася до суду. А неофіційно було сказано, що вони не мають впливу на комерційні банки, бо за ними "хтось стоїть".
кадровик до банкір Показати IP 4 Вересня 2015 17:19
неправда. Людей попередили за 2 місяці згідно законодавства. Колектив бореться за свої права та зареєстрував трудовий спір.
ми Показати IP 4 Вересня 2015 15:57
ПРОДАЄМО І ДАЛІ
Анонім Показати IP 4 Вересня 2015 16:02
Ну і ну....... . .
сем Показати IP 4 Вересня 2015 16:13
нуланд купить
ДА,ДА Показати IP 4 Вересня 2015 17:03
Сайентологи, олігархі та інші сектанти при владі продадуть Україну!
Хлоп Показати IP 4 Вересня 2015 17:12
А можна детальніше про контроль за банківською системою в цілому на рівні обласного НБУ? На прикладі хоча б нашого ж Західінкомбанку, будь ласка. Готівку передати в комерційні банки не проблема. Які інші стратегічні завдання, також детальніше? Дійсно спеціалісти знайдуть роботу в комерційних банках, що залишаться. А інші...ну як ви проконтролювали банківську систему на Волині, так і отримайте "по ділах своїх". Нічого страшного, пошукаєте роботу, як шукають банківські спеціалісти з усіх інших банків, всіх вас заздалегідь повідомлено про звільнення.
Петя Показати IP 4 Вересня 2015 17:17
буде фабрика шоколаду в Луцьку
Олександр Показати IP 4 Вересня 2015 18:28
давно пора розігнати. Абсолютно нічого не роблять. Зате зарплати отримують такі, що дай боже кожному. Плюс квартири і ще ціла купа всіляких бонусів. Влаштуватись туди простому смертному НЕ РЕАЛЬНО.
до Олександра Показати IP 5 Вересня 2015 06:13
Цілком погоджуюсь з Вами, ця структура вже давно нікому не треба, а працівники є держслужбовцями і ще й з такими зарплатами, що нікому не снились, хватить бюджет обдирати, нехай накінець ідуть працювати, а не сидіти і дурно грошики отримувати!
Анонім Показати IP 5 Вересня 2015 12:07
Готують сховища для Привата в Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus