USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Ковелі відремонтували школу мистецтв

10 Жовтня 2015 13:57
Другий корпус відремонтованого приміщення Ковельської школи мистецтв, що в мікрорайоні «Сільмаш», відкрив двері для першокласників. Батьки та діти прийшли на свято, яке для майбутніх музикантів влаштували школярі, за плечима яких уже не один рік навчання музичній грамоті.

Про це йдеться на сайті Ковельської міськради.

Наразі є потреба у придбанні нових меблів, а також мольбертів для юних художників. Крім того, ще планують відремонтувати учительську та клас гітари.

Директор школи мистецтв Людмила Кобченко, своєю чергою, подякувала за хороші умови навчання, які зараз створено у другому корпусі школи.

З її слів, відділення закладу працює з 1996 року у частині приміщення, що колись належала дитячому садку. Відтоді тут проводився лише косметичний ремонт власними силами колективу. Тож капітального ремонту чекали уже давно.

У другому корпусі Ковельської школи мистецтв займається понад сотня учнів, які мешкають у мікрорайоні «Сільмаш» та в районі вулиці Володимирської. Як зізнаються батьки, їм дуже зручно, що поблизу є музична школа, де діти залюбки проводять своє дозвілля. Окрім гри на музичних інструментах, тут також навчають і мистецтву малювання. Знання школярам надає колектив у складі десяти викладачів. Юні ковельчани мають змогу навчатися грі на гітарі, фортепіано, скрипці та бандурі.

На виконання ремонтних робіт з міського бюджету використано понад 130 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus