USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть розірвати договір із забудовником

18 Грудня 2014 13:00
На розгляд сесії Луцької міськради пропонується проект рішення про розірвання договору оренди землі між міською радою та підприємцем Оксаною Кушнір.

Про це йшлося під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 18 грудня.

Нагадаємо, в Луцьку вже не вперше обговорюється питання будівництва торгово-офісного приміщення, яке заважає місцевим мешканцям у дворі житлових будинків по проспекту Відродження, 26, 26а, 26б, 28, 28а, і на вулиці Писаревського, 4.

Свого часу на громадські слухання з цього приводу представник забудовника привів чимало хлопців спортивної статури, так званих «тітушок». А самі мешканці мікрорайону скаржаться, що будівництво ведеться і у вихідні дні, вони переймаються, аби на тому місці не виріс новий бар чи нічний клуб і вони хотіли, аби забудовник пообіцяв облагородити прилеглу ділянку. Нині там виритий котлован.

Сама підприємець і її представники, каже депутат Андрій Осіпов, поводяться агресивно, не поважають місцевих мешканців. Відтак, він пропонує розірвати договір за порушення правил добросусідства.

До слова, Оксана кушнір, каже він – сестра Наталії Кушнір, яка була головним свідком по справі хабарництва екс-депутата міськради Дмитра Москвича. А потім Наталія Кушнір опинилася в центрі кредитного скандалу. Зі слів сімох постраждалих, вона понабирала на їхні імена кредитів на мільйони гривень, за рахунками яких змушенні платити вони.

Андрія Осіпова підтримав і депутат міськради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

«Я двічі був присутній під час засідання земельної комісії, коли розглядали питання надання їй землі в оренду. Вона просила ділянку для будівельного майданчика, вдвічі більшу за саму ділянку будівництва і не могла пояснити навіщо їй така ділянка, якщо будує лише 2-поверхове приміщення, а не багатоповерхівку. Вона і тоді поводилася агресивно, виявляла неповагу. Тому проект рішення підтримую. Крім того, це земля під багатоповерхову забудову, тому й будувати там 2-поверховий офіс недоцільно. А підприємець, можливо, планує приватизувати ділянку», - зауважив він.

Відтак, депутати вирішили підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тол Показати IP 18 Грудня 2014 14:07
та, блін, там та будівля ні в тин ні в ворота. Скрізь житлові багатоповерхові будинки, а тут між ними, бац, і якийсь ТЦ. І жильці правильно побоюються, що будуватись буде ТЦ, а в кінцевому результаті стане ще один генделик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus