USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку шукають ділянки для чотирьох родин загиблих Героїв

21 Квітня 2015 13:29
Аналіз земельних ділянок, які можна надати чотирьом сім’ям загиблих лучан у зоні проведення АТО, планують зробити депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 квітня.

Як повідомив начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, наразі надійшло 17 заяв від родин загиблих учасників АТО та Героїв Небесної сотні. Надали одну ділянку на вулиці Космонавтів, по

три - на вулицях Єршова та Боженка, одну – на вулиці Ковельській, п’ять на вулиці Лопатіна.

Загалом надали 13 дозволів і ще за чотирма заявами роблять аналіз наявних земельних ділянок.

Відтак, члени комісії вирішили наразі не розглядати низку питань щодо надання лучанам дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, що виносяться на розгляд поточної сесії міськради.

Натомість, пропонували виїхати на місце та, вивчивши ситуацію, скликати окреме засідання земельної комісії міськради.

Узгодивши питання з власниками ділянок, проекти рішень про надання земельних ділянок родинам загиблих планують винести на розгляд депутатів під час наступної сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus