USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які депутати підтримали приватизацію «комуністичного» гаража у Луцьку

28 Листопада 2014 09:22
Шість депутатів Луцької міськради таки наважились підтримати проект рішення, у якому йдеться про виготовлення технічної документації на незаконне будівництво – гараж, де притаїлися луцькі комуністи. Варто додати, що під скромним терміном «гараж» ховається величезне приміщення на два поверхи, що включає у себе офіси та житлові кімнати.

Про це стало відомо під час засідання 66-ї сесії Луцької міської ради 26 листопада.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що екс-юрист луцького осередку КПУ хоче впорядкувати технічну документацію на самовільне будівництво, що знаходиться у Луцьку на вулиці 8-го Березня, 24а. Саме з проханням передати земельну ділянку у власність для подальшого обслуговування гаража, Богдан Муха звернувся до луцького ЦНАПу.
І, хоча під час минулої сесії начальник управління землеустрою Сергій Шабала зауважив, що управління займається документацією, незалежно від політики, обранці громади проект рішення не підтримали.

Так, згідно з результатами голосування, у якому взяли участь 35 депутатів, проти такої ініціативи виступило 4 народних обранців, утрималось – 5, зовсім не голосували – ще 20.

Однак на диво для громади були й такі, які підтримали узаконення самовільного будівництва. Серед них - депутати Луцькради Валерій Бондарук, Микола Дендіберін, Юрій Корольчук, Володимир Никитюк, Олександр Пилипович та секретар Луцькради Сергій Григоренко.

До слова, перед початком голосування у кулуарах йшлося про те, хто ж із народних обранців все ж наважиться проголосувати «за», припускаючи, що жоден із депутатів не підтримає жодного кроку до привласнення незаконного будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
дупутатам Показати IP 28 Листопада 2014 09:05
Боягузливі щурі. Під тиском підігрітого дурнуватими "патріотичними" гаслами натовпу ви рідну матір продасте. Нікчеми безсовісні.
лучани Показати IP 28 Листопада 2014 09:09
Грігарєнка -таємний прихильник людожерів- комуняк.
віктор до лучани Показати IP 28 Листопада 2014 11:36
григоренко просто хабарник...хто заплатить того і підтримає..
до лучани Показати IP 28 Листопада 2014 09:28
В тебе вони, видно, вже "віджерли" щось. Скоріше всього - половину мізків.
лучанин Показати IP 28 Листопада 2014 09:38
а чому не прийняти рішення про знесення незаконної будівлі, або передати даний гараж комусь із загиблих учасників АТО. Можливо Муха-цькотуха поїхав на службу, щоб отримати учасника АТО і в таким чином отримати дозвіл на незаконну будівлю, а в дійсності ніхто Муху не бив,і тільки Муха перебуваючи на службі зрозумів,що його дійсно можуть відправити в зону бойових дій, зробив весь цей цирк. Цікаво ще один факти. якщо Муха так сильно побитий і чому потребував лікування саме в Луцькому шпиталі, а фото видно що він здоровий, все це говорить про те, що даний скандал потрібен був для того щоб узаконити незаконну будівлю, а Муху ніхто не бив.
varvara Показати IP 28 Листопада 2014 09:51
ніяких дозволів забрати на користь міста
Анонім Показати IP 28 Листопада 2014 10:26
смішно. поставить проста людина черерашку, через день приїдуть знесуть. а тут тобі стройка, два поверхи, ніхто ніщо не бачив і не чув, як, хто, коли. подумаєш саме виросло. а стаття за самовільне захоплення землі, для кого написана, чи закони тільки для простих
Лучанин Показати IP 28 Листопада 2014 11:20
Пора кінчати видумувати ворогів. Рішення міькради повинні грунтуватися лише на законодавстві, а не на політичних уподобаннях, які дуже міняються
Юрист до Лучанин Показати IP 28 Листопада 2014 11:32
Тут справа не у політиці, а у тому, що хочуть узаконити те, що узаконювати не можна! Зокрема, самовільна добудова - це порушення.
лучани Показати IP 28 Листопада 2014 11:29
Комуняки забирали майно в українців ,вбивали голодом та відсилали у Сибір, а тепер вимагають ,що все було по-закону.Люди повтрачали землю,будинки,бізнеса та життя,через таких,як ці сКононовичі.
до лучани Показати IP 28 Листопада 2014 14:21
Хлопче, не захлинись своєю слиною, вона в тебе аж бризкає.
людмила до до лучани Показати IP 28 Листопада 2014 15:30
Ви тут пишете за комуністів - дуже актуальна тема! . Ви краще подивіться, що люди на сході щодня помирають десятками від голоду і холоду, як діткам малениким вижити, цями. ЯК ЦЕ НАЗВАТИ МОЖНА ГЕНОЦИДОМ ЧИ НІ? ПРИКЛЕЇЛИСЬ ДО ТИХ КОМУНІСТІВ, ЯК МУХА ДО МЕДУ, НЕМАЄТЕ ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ.?
лучанин Показати IP 28 Листопада 2014 15:34
цікаво, а чому всі депутати зацікавилися долею бідного хероя Мухи, проголосували за приватизацію даного гаража, а не прийняли рішення щоб виставити його на аукціоні, а виручені кошти віддати в АТо чи дітям сиротам, чи можливо отримали відкат від Мухи, він же херой.
місцевий Показати IP 28 Листопада 2014 15:37
Пропоную всім почати будувати гаражі таким чином як Богдан Муха в своїх дворах, а в подальшому підемо до Григоренка, дамо пару рублів йому та його пацанам і він він допоможе узаконити дане будівництво
лучанин Показати IP 28 Листопада 2014 15:44
А депутати, на чолі з Григоренко, які голосували за дане рішення, цікавилися, чи можливо дійсно хто з мешканців даного району, пенсіонерам, інваліди, давно вже чекають черги, щоб побудувати гараж на даній вулиці, чи Мухі даний гараж найбільше потрібен, чи злякалися його тата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus