USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маленьким волинянам подарували шанс бути здоровими

3 Лютого 2017 16:22
Під час Різдвяних свят вдалося зібрати гроші для лікування дітей зі складними діагнозами.

Нагадаємо, в рамках відзначення в Україні 500-річчя Реформації, протестантські церкви започаткували річний благодійний марафон. Його ціль - збір коштів для допомоги маленьким волинянам з обмеженими можливостями, які потребують хірургічного втручання, повідомляють організатори марафону.

14 січня 2017 року в приміщенні Волинського облмуздрамтеатру імені Т.Г.Шевченка відбувся щорічний благодійний концерт «Різдвяна зірка», організований церквами євангельських християн-баптистів. Цей захід і став початком благодійного марафону. На концерті було організовано збір коштів на лікування 7-річної Мар`яни Коледюк. У дитини складна вроджена вада хребта, що суттєво впливає на фізичний розвиток та якість життя загалом.
Організатори концерту повідомляють, що сума зібраних коштів від продажу квитків, у скриньках, та від євангельських церков і благодійників, становить 104 632 грн. Вони дякують за щирість і жертовність усім, хто активно долучився до порятунку Мар’яни Коледюк.

На дівчинку чекає складна операція по встановленню корегуючої «ростучої» ортопедичної системи для лікування сколіозу. Саме на придбання цієї конструкції будуть перераховані кошти. Наразі проведення операції відкладається, оскільки в Україні немає такої системи. Рідні дівчинки чекають на відповідь з-за кордону та просять усіх небайдужих молитися за дитину.

До благодійного марафону приєдналися і Маневичі. За підтримки Маневицької райдержадміністрації, церкви трьох деномінацій (адвентисти сьомого дня, євангельські християни баптисти, християни віри євангельської) провели збір коштів діткам з району, що опинилися в складних життєвих обставинах.

У рамках марафону впродовж різдвяних свят в Маневичах і в Колках пройшли благодійні концерти на яких збирали гроші для допомоги сімом дітям.

Силами протестантських церков та небайдужих до чужого горя людей вдалося зібрати 162020 грн. Гроші розподілили відносно потреб дітей. У присутності представників місцевої влади, соціального працівника та пасторів церков кошти передали родинам, де проживають дітки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus