USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

«Варта порядку» «побувала» у Вифлеємі

16 Січня 2017 22:38
В гості до громадського формування «Варта порядку» завітали гості християнської міжконфесійної групи «Джерело», які представили виставу про історію народження Спасителя. В рамках програми, юні артисти відтворили театралізоване дійство, присвячене народженню Ісуса Христа під назвою «Різдвяна зірочка».

Про це повідомляє прес-служба громадського формування.

Вартівці на годину поринули в історію того часу, із захопленням чекаючи що ж буде далі. Того часу в Римі панував цісар Август. Він наказав: «Усі люди, що живуть у моєму царстві, мають бути занесені до списків. Кожен у місцевості, звідки походить його родина».

Тому Йосиф і Марія пішли з Назарету до Вифлеєму, родового міста Давидового роду. І там Марія народила свого первородного сина сповила його в пелюшки і поклала в ясла. Недалеко Вифлеєму були пастухи зі своїми отарами. До них прийшов Божий посланець. Його світло осяяло їх. Пастухи налякались дуже. Та ангел промовив:

«Не бійтеся! Сповіщаю вам і всьому народові велику радість: сьогодні в місті Давидовім народився Спаситель. Він - Господь. В яслах лежить сповита дитина ось так ви і пізнаєте його».

І в ту мить явились багато ангелів. Хвалили Бога і мовили: «У небі співають Богові славу, а на землі людям мир, бо Бог їх любить».

Коли пастухи залишились знову самі. Вони говорили один до одного: «Ходімо до Вифлеєму і подивімося, що там сталося».

Вони побігли і знайшли Марію, Йосифа і дитину, що лежала в яслах. Вони дивилися і розповідали, що їм Бог сповістив про цю дитину.

Всі, що слухали, дивувалися. Коли пастухи повернулись до своїх отар, вони хвалили Господа і дякували Йому за все, що побачили і почули. Коли дитині виповнилося вісім днів, дали їй ім’я – Ісус, що означає — Бог рятує.

Кожен рух, кожне слово, вірш чи то пісня маленьких артистів були відточені до досконалості. Вартівці зізнаються, що ніколи ще не бачили подібного і обіцяють частіше запрошувати юних талантів у гості.

Наприкінці вистави усіх присутніх привітали зі святом, а дітки отримали різноманітні подарунки - іграшки та солодощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пильний Показати IP 16 Січня 2017 23:19
коментар було видалено
777 Показати IP 17 Січня 2017 08:47
Релігія - опіум для народу !
123 Показати IP 17 Січня 2017 08:56
На 5 фото "вартовий" "теплий"! Може йому зле...
Діма Показати IP 17 Січня 2017 12:05
Які ж ті українці нерозумні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus