USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«EuroДвіжн» від ТіК зібрав у Луцьку повний зал

7 Лютого 2017 08:31
Концерт фольк-рок-гурту ТіК у Луцьку увінчався аншлагом – поціновувачі таланту музикантів не лише слухали старі та нові твори гурту, але й залюбки підспівували та навіть підтанцьовували під знайомі ритми.

Виступ відомих музикантів відбувся у Волинському облмуздрамтеатрі 6 лютого.

Всеукраїнський тур «EuroДвіжн» артисти організували на підтримку «народної євроінтеграції та екологічної продукції за європейськими стандартами».

Як зрозуміло з назви туру, музиканти обігрують пристрасті навколо пісенного конкурсу Євробачення, який в 2017 році, після перемоги Джамали, відбудеться у Києві. Тому ТіК закликає українців насолоджуватись власним, «екологічно чистим» музичним продуктом, який представлений фольковими настроями в роковій інтерпритації з елементами поп-культури.

Відповідним чином артисти підібрали і репертуар – для лучан звучали як нові хіти, на кшталт «Робота», так і старі добрі «Олені», «Вчителька», «Свєта». Не такою політично-актуальною як ще 4 роки тому, але не менш гаряче звучала пісня «Вітька при власті».

Фронтмен гурту Віктор Бронюк зазначив, що поки гурт, на жаль, не може потрапити з гастролями в Крим, Донецьк чи Луганськ. Проте висловив сподівання, що найближчим часом ситуація виправиться на краще. Окрім того, одну із ліричних композицій він присвятив українським захисникам, які зараз на сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus