USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Бандерштат»: день другий. ФОТОРЕПОРТАЖ.ОНОВЛЕНО

4 Серпня 2013 12:33
Другий день фестивалю українського опору «Бандерштат» завершився виступами гурту O.Torvald та хедлайнерів – гурту «Скрябін».

Стартував другий день фестивалю українського опору «Бандерштат».

Оновлено 23.45

Останніми виступили гурт O.Torvald та хедлайнери другого фестивального дня - «Скрябін».







«Дякую, що ви є, дякую, що вас до фіга. Ви не уявляєте, що зі мною робите. Мені, мабуть потрібен корвалол. Якби я міг, то опустився б в це море з п’яти тисяч розумних людей», - звернувся до глядачів Андрій Кузьменко.

Лідер гурту «Скрябін» святкуватиме 45тий день народження 17 серпня. «Я приїжджаю на «Бандерштат» раз на 45 років, тобто до наступної зустрічі фігня лишилась», - звернувся до публіки Кузьма.

Виступ розпочали із пісні «Сам собі країна». Пісню «Бультер’єр» виконали разом із Женею Галичем з гурту O.Torvald.







Глядачі подарували Кузьмі сніп, а наприкінці виступу хтось передав червоно-чорний прапор.





«У Положинського, який вчора бачив це все, мабуть, сьогодні ломка. Це найкращий вечір у моєму житті», - зізнався Кузьма.

Публіка шаленіла та ладна була роздерти Кузьму на сувеніри. Лідер гурту «Скрябін» постійно жартував, розповідав анекдоти, вчив публіку танцювальних рухів, випробовував себе у якості фотографа та підтримував контакт з глядачами. Незважаючи на те, що виступ повинен був завершитися о 23.00, глядачі не відпустили «Скрябін» без пісні на біс.












«Слава тим людям, які зробили так, щоб ми зараз говорили рідною мовою», - наприкінці виступу звернувся до патріотичної публіки Кузьма та закликав усіх розпочати писати позитивну історію України.





Оновлено 17.00

Постріли та справжні вибухи лунали під час історичної реконструкції подій 1944 року, яка зобразила бій повстанців із відділами Вермахту та польської поліції. У підсумку упівцям вдалося здолати чисельний загін німецьких окупантів та знищити ворогів. Після закінчення бою залпом із рушниць повстанці вшанували полеглих друзів. За дійством спостерігали, напевно, усі бандерштатівці.

















Стартував другий день фестивалю українського опору «Бандерштат». Мешканці наметового містечка поволі прокидаються, розпочалася презентація книги Станіслава Федорчука «Демонтаж лицемірства», виконавці розпочали саундчек.

Українізатор Донбасу Станіслав Федорчук розповів, що розпочав експеримент десять років тому, привозячи українських письменників та виконавців у Донецьк.

Фотовиставка «УПА – історія нескорених», з його слів, зібрала у 2005 році в Донецьку 900 відгуків у гостьовій книзі, з яких лише 3 були негативними.

Станіслав Федорчук наголошує, що для боротьби потрібна кожна українська людина, а ділити країну, вважаючи той чи інший регіон неукраїнським та неправильним, – ознака слабкості. На початку презентації глядачів небагато, проте їх поволі більшає.









Наметове містечко прокидається після нетривалого сну. Дехто приїхав цілою родиною, дехто зізнався, що їздить на майже усі українські фестивалі. Мешканці містечка зустрічають другий день фестивалю співами під гітару, снідає компанія гостей фестивалю із міста Дубно, Млинова, Києва та інших міст. Кажуть, що пропустили частину виступів нічної акустичної сцени, тому що вечеряли.









На сцені фестивалю гурти розпочали саундчек, дехто із глядачів спостерігає за ним.




Неподалік акустичної сцени готуються учасники історичної реконструкції – бою УПА з військом Вермахту, яка відбудеться сьогодні.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
комсомол Показати IP 4 Серпня 2013 13:17
Фошизм не пройдет.Чтож дорогие товарищи зря моего дедушку немци в танке износиловали?
Лучанин до комсомол Показати IP 4 Серпня 2013 22:02
Ти подумав цілий день і нижче в коментах написав, що діда спалили. Комуністичне брехло.
123 Показати IP 4 Серпня 2013 14:07
Тебя, троль, самого танком изнасиловали.
тарас Показати IP 4 Серпня 2013 14:45
Який дідусь такий і внучок
сусід Показати IP 4 Серпня 2013 15:03
А внучок ще курить травку в дворіку.?Во кандидат в депутати.
Михайло Показати IP 4 Серпня 2013 18:27
Пунктуальні німці не знайшли в своїх архівах даних про втрати Вермахту від УПА, бо їх не було. Але зараз можна гратися в любі ігри, може хтось повірить.
Всезнайко до Михайло Показати IP 4 Серпня 2013 19:41
Михайлові - РЕСПЕКТ! Клоуни справжні, херої...
комсомол Показати IP 4 Серпня 2013 21:22
Моего дедушки бандеровци в танке сожгли а бабушку комсомолку долго пытали а потом посадили на кол.
Лучанин до комсомол Показати IP 4 Серпня 2013 21:59
Ну ти жертва аборта, харош гудіти про комсомол, от комунізм тут вже не пройде 100% тобі одна дорога Північна Корея. Ти недоумку пишеш що діда в танку згвалтували, потім пишеш, що спалили. То його недопалили чи як він тобі це розказав?
комсомол до Лучанин Показати IP 5 Серпня 2013 00:21
Он мне даже показывал шрамы от ожогов на левом бедре.Это политика двойных стандартов.Фошизм не пройдет!!!!!!
сос Показати IP 4 Серпня 2013 21:34
і де у наш час беруться такі при...ки, як той комсомол.Та тебе треба було ліквідувати зразу після зачаття,іуда!
кг Показати IP 4 Серпня 2013 22:03
черговий пук гузя
Центровий Показати IP 5 Серпня 2013 13:35
Люди, звідки стільки злості. Та влаштовуйте інші фестивалі, робіть життя цікавішим, відстоюйте свої думки ділом, а не недолугими коментами.
гість Показати IP 6 Серпня 2013 01:14
Та вони, крім параду на 9 травня, більше ні до чого не додумаються. Сказала партія на роботу - на роботу, сказала на парад - на парад. Своєї думки нема. Тупе совковське бидло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus