USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Брати Яремчуки заспівали для волинської родини. ФОТО. ВІДЕО

12 Листопада 2013 08:00
З концертом у Луцьк завітали заслужені артисти України Назарій та Дмитро Яремчуки. Їх пісні настільки сподобались луцькій публіці, що останню пісню глядачі доспівували разом з братами – стоячи.

Звичайно, назвати цей концерт небувалим аншлагом було б не зовсім чесно, але, все ж, майже весь зал обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка був заповнений. Причому, публіка була дуже різною: від молодих людей, які прийшли послухати українські хіти у виконанні синів легендарного Назарія Яремчука, до дідусів та бабусь, які на колінах тримали онуків.

Забігаючи наперед, зауважимо, що мелодії та тексти пісень талановитих братів припали до душі всім – зал раз по раз скандував «молодці», «браво» та «дякуємо».

Серед репертуару співаків були як давно відомі хіти, так і їх нові творіння. Глядачі охоче підспівували «Чуєш, мамо», «Я так люблю тебе, Україно», «З тобою».

Наостанок брати подякували луцьким гостям, назвавши їх великою волинською родиною, та побажали завжди бути щасливими, усміхненими та здоровими, ніколи не цуратись свого коріння та родини. Адже це - найголовніше в житті кожної людини.

Наостанок музиканти подарували присутнім знамениту пісню, яку виконував ще їх батько, – «Родина». Доспівували її глядачі разом з Яремчуками, вставши з місць і голосно аплодуючи.

Як розповіла Волинським Новинам пані Оксана, яка прийшла на концерт разом зі своєю онучкою, 10-річною Наталкою, виступ її розчулив мало не до сліз:
«Вони так співають, так співають… Геть як їх батько – то талант, який передався їм. Жаль, що дуже рідко приїжджають до нас. Але нагоди послухати їх вживу не пропускаю, коли є така можливість. Хай би вся зараз була така музика – душевна, хороша і добра».

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анастасія Показати IP 13 Листопада 2013 11:47
Був дуже теплий гарний концерт.Давно не відчувала такого піднесення.Браво Яремчуки!
Любов до Анастасія Показати IP 14 Листопада 2013 21:26
Було чудово.
Олексій Показати IP 27 Листопада 2013 20:10
Дякуємо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus