USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Де зможуть розважитись лучани у вихідні? ВІДЕООГЛЯД

31 Жовтня 2013 09:00
«Луцьк18+» та Волинські Новини продовжують розповідати лучанам про розважальні події, які очікують їх цього тижня. Отож, якщо ви не знаєте, чим зайняти себе у вихідні, до вашої уваги відеоогляд заходів.

До речі, якщо ви маєте інформацію про розважальні події, які будуть відбуватись у Луцьку, і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, - додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк18+», а ми розповімо про них у наступних випусках!

Отож, лучан чекає:

Четвер, 20:00, «Ring Dj Cafe»
Живий виступ Dj P.L.U.R. та Nastya Key.

Четвер, 21:00, пивний клуб «Оболонь»
Вечірка у стилі «Halloween»

П’ятниця, 21:00, «Ring Dj Cafe»
Вечірка від легендарного «АВТОРАДІО». Найкращі хіти 1980-2000 років, та подарунки гостям. Ведучий - Ігор Ларін (м. Київ).

Субота, 21:00, «DIAMOND», що на проспекті Волі, 31
Любителів полоскотати собі нерви фільмами чеках ніч жахів. У програмі – перегляд культових стрічок жанру horror: «Mirrors», «Hostel», «1408», «The Exorcism of Emily Rose». Вхід лише для повнолітніх! Бронювання квитків та довідки за телефоном 0990055312.

Понеділок, 19:00, Облмуздрамтеатр ім. Тараса Шевченка
Живий виступ гурту «Бумбокс»! Хлопці представлять новий альбом Терміналі «Б», а також зіграють старих відомих хітів. Ціни на квитки від 120 до 300 гривень.

А відвідувачі облмуздрамтеатру зможуть переглянути такі вистави:
Четвер:
• 18:00 «Наталка Полтавка»
• 18:00 «Допит, якого не було»
Субота
• 18:00 «Неймовірні пригоди в готелі класу «Люкс»
Неділя
• 12:00 «Білосніжка і семеро гномів»
• 18:00 «Кармен»

Спеціально для кіноманів, список прем'єр, які очікують глядачів у «Adrenalin Cinema»:
«Тор 2: Царство темряви» (в 3D) – 1 листопада
Тору належить битися за порятунок Землі і Дев'яти Світів від таємничого ворога з часів, що передували виникненню всесвіту. Після подій "Тора" і "Месників" головний герой бореться за відновлення порядку в космосі, але древня раса на чолі з мстивим Малекитом повертається, щоб повернути всесвіт назад в пітьму. Зіткнувшись з ворогом, якому не здатний протистояти ні Одін, ні увесь Асгард, Тор вирушає в найризикованішу подорож, яка поєднує його з Джейн Фостер із Землі і змусить пожертвувати усім заради порятунку всесвіту.

«Мачете вбиває» - 31 жовтня
Уряд США вербує Мачете для місії, яку не під силу виконати простому смертному. Мачете проривається в Мексику, щоб схопити божевільного лідера карального загону і ексцентричного мільярдера, який торгує зброєю, той, своєю чергою, леліє мрію почати війну планетарного масштабу і запустити смертельно небезпечну зброю в космос. І тільки Мачете може запобігти цьому глобальному хаосу.

«Джобс: імперія спокуси» - 31 жовтня
Він був молодий, красивий і скажено талановитий. Почавши з нуля, він зміг побудувати світову імперію спокуси. Про нього марили жінки. Йому заздрили чоловіки. Він спокусив мільйони. Його звали Стів Джобс.


ГАРНОГО ЗАКІНЧЕННЯ ТИЖНЯ.
ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 31 Жовтня 2013 16:05
Дякую. Дуже вичерпно, Хотілося б також побачити інформацію про вистави у ляльковому театрі. Дякую
stance до Оксана Показати IP 31 Жовтня 2013 16:34
Будемо мати на увазі :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus