USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

До Луцька їдуть Фіксики

13 Червня 2016 14:14
Прем’єра нового «Фіксі ШОУ» українською мовою відбудеться у Луцьку.

Маленьких глядачів запрошують на шоу «Обережно, фіксики!».

"Знову найрейтинговіші мультяшні герої Фіксики, популярні у 80-ти країнах світу, запрошують всіх поринути у світ технічних пригод!

Що ви знаєте про фіксиків? Що вони лагодять механізми, живуть у всіх приладах і бояться людей? А чи знаєте ви, що фіксики люблять гратися, танцювати, співати пісні і веселитися?

Про це знає Геній Євгенович Чудаков, вчений зі світовим ім'ям. Він винайшов спеціальну машину для збільшення, щоб познайомити всіх глядачів з їх улюбленими фіксиками! Сімка з Ноликом з радістю погоджуються взяти участь в цьому експерименті і стають величезними ... Фіксики із задоволенням граються з глядачами, змагаються один з одним, танцюють і співають фіксіпєлкі. Головне — це не потрапити на очі адміністратору залу, Умє Палатовнє! Адже вона не вірить в існування фіксиків…

А ви хочете дізнатися, як Сімка з Ноликом впораються зі злюкою адміністратором, та пограти з улюбленими героями і отримати неймовірну кількість позитивних емоцій? Тоді обов’язково приходьте на нове «Фіксі ШОУ»!

«Фіксі ШОУ!» — інтерактивний спектакль-«хеппенінг», який дозволить кожній дитині взяти участь у дивовижних пригодах фіксиків прямо під час вистави. Ви миттєво схопитеся за планшет або телефон, адже це — єдине в Україні ліцензійне шоу від творців мультфільму", - запрошують всіх охочих організатори дійства.

Організатори обіцяють глядачам: гіперреалістичних героїв понад два метри заввишки, втілених творцями серіалу в технології 3D-принт, з голосами справжніх фіксиків - вони говорять на сцені, як на екрані; дивовижні декорації і спецефекти, ігри та веселощі.

Дійові особи: Сімка, Нолик, Ума Палатовна Занозіна, Геній Євгенович Чудаков.

18 червня у Палаці культури міста Луцька гострей запрошують одразу на дві вистави: в 11:00 та в 14:00.
Білети коштують від 60 грн. До слова, дітям до 4-х років вхід безкоштовний без надання окремого місця у супроводі дорослих (квиток потрібний тільки дорослому).

Вистава йде українською мовою, розрахована на дітей від 3-х до 10-ти років, тривалість 1 година.

Придбати їх можна у касах Палацу культури або драмтеатру.

Довідки за телефонами: (0332) 20-30-32, (099) 373-62-68, (096) 931-00-91.

Детальніша інформація на сайті та сторінках у соціальних мережах:

http://fixishow.com/?p=551 таhttps://vk.com/bestforkidsua

Для Вконтакте: https://vk.com/bestforkidsua

Для Фейсбука: https://www.facebook.com/bestforkidsua/

Для Однокласників: https://ok.ru/bestforkidsua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ліля Показати IP 13 Червня 2016 14:34
Були на першій частині, по - правді кажучи, не цікаво...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus