USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Джаз повернеться до Луцька у серпні. РОЗКЛАД виступів

16 Липня 2013 18:44
Міжнародний фестиваль «Art Jazz Cooperation» вшосте відбудеться 30-31 серпня у Луцькому замку, - повідомляють організатори заходу у «Facebook».

У повідомленні йдеться, що фестиваль традиційно представить найяскравіших джазових музикантів світу, об’єднає різні жанри мистецтва в темі джазової музики та додасть містам особливий настрій.

У дні фестивалю головні концерти відбудуться у Луцькому замку, а також Рівненському музично-драматичному театрі. Цього року програма міст відрізнятиметься.

У Луцьку «Art Jazz Cooperation» прийматиме відомих українських джазменів Наталію Лєбєдєву та колектив «Bloom Band». «Родзинками» сцени у Рівному стануть Боріс Саволделлі (Італія), квінтет Танела Рубена за участі Кадрі Вууранд та Крістіана Рандалу (Естонія) та Crystal Quartet Олексія Боголюбова (Україна). До джазової «кооперації» долучаться також Львів, Київ та Ужгород.

Особливий гість фестивалю із США та інші сюрпризи

Об’єднає фестивальні майданчики визнаний барабанщик з Чикаго, Френк Паркер, який гратиме разом з Андрієм Арнаутовим, Анастасією Литвинюк, Тарасом Баковським та вокалісткою з Польщі Аною Анджієвською.

Зі слів організаторів, з українськими джазменами Френк познайомився під час Літньої Джазової Школи у Львові.
Окрім концертної програми гостям фестивалю запропонують традиційне унікальне поєднання різноманітних жанрів мистецтва в темі джазу, а саме :

• Музичні виступи та джем - сейшни (Луцьк, Рівне)

• «Слухаємо музику разом» - лекція радіоведучого, журналіста, джазового популяризатора, голови продюсерского центру «Jazz In Kiev» і просто гуру українського джазу Олексія Когана (Рівне);

• Майстер-клас з гри на ударних інструментах від Френка Паркера. Музикант викладає курси ударних інструментів в університетах та коледжах США і є членом Міжнародної Асоціації викладачів традиційного джазу (Луцьк);

• Традиційне «Джазове Кіно», що проходитиме 30 вересня за участі піаніста Олексія Боголюбова (Рівне);

• Виставка найкращих робіт фотоконкурсу «Джазові Емоції», та фотоконкурс для рівненських фотографів «Найкращі світлини фестивалю «Art Jazz Cooperation» (Рівне);

• «Джаз під відкритим небом» - концерт гуртів Mystery та Jade Street з Яною Міськовою, що відбудеться 25 серпня до Дня Міста. (Рівне);


Організатори фестивалю: Волинська обласна громадська організація «Луцький Джазовий Клуб» та Рівненська обласна громадська організація джаз-клуб «ДжЕм».

Нагадаємо, цьогоріч у нашому місті відбувся джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги 2013».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus