USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ґорґішелі» презентували лучанам новий проект без назви. ФОТО

7 Жовтня 2012 14:05
Львівський гурт «Ґорґішелі» влаштував у Луцьку концерт, під час якого представив новий проект, який ще ніяк не називається.

Концертна вечірка відбулася у луцькому пивному клубі «Майдан» 6 жовтня.

Приїзд гурту став подією місяця. У залі «Майдану» зібралася маса прихильників творчості чарівних панянок Тамари та Етері Ґорґішелі.

Справжні поціновувачі мистецтва львівського гурту з грузинським корінням упевнено підспівували дівчатам. А декотрі так перейнялися музикою «Ґорґішелі» із її фолковим звучанням, що ритмічно покачувалися в такт до уже відомих багатьом мелодій.

Серед виконаних пісень були як новинки, так і уже справжні хіти грузинською та українською мовами. Зокрема, «Ґорґішелі» заспівали нову пісню «про баранчика», запальні мотиви якої неабияк «зарядили» енергією усіх «майданівців».

На противагу – майже акапельні композиції, які зачаровували глибиною звучання, занурюючи присутніх у атмосферу інтимності та камерності.

Можливо, мистецтво поєднувати рокове звучання із фолковою мелодикою і є запорукою успіху львівського гурту «Ґорґішелі», який ніколи не зупиняється та продовжує творити щось нове.

Результатом одного такого експерименту став проект, який «нещодавно зробили» учасники «Ґорґішелі».

За словами вокалістки гурту Тамари Ґорґішелі, гурт вирішив зробити лучанам сюрприз, зігравши на сцені пивного клубу «Майдан» у дещо іншому складі, який і став основою для нового проекту. «Проект, який не має назви», - додає Тамара.

«Просто так склалися обставини. Сіли, зіграли – сподобалося, зіграли другий раз, третій раз, четвертий раз, і організувався такий проект. Відрізняється тим, що в нас Джон (клавішник рок-групи «Ґорґішелі» Олег «Джон» Сук, - «ВН») грає на клавішах, а взагалі-то це його другий інструмент. Він взагалі грає на басу. Як називається, що і далі, я ще не можу сказати», - розповідає про нові творчі спроби Тамара.

За її словами, стиль музики нового проекту суттєво відрізняється від того, що є у «Ґорґішелі». Мовляв, гурт «має свій напрямок». Щодо студійних записів, вокалістка гурту додала, що наразі їх ще не робили, але «час покаже».

***

Ще на початку концерту Тамара Ґорґішелі сказала: «Луцьк – наше одне з найулюбленіших міст, дуже любимо до вас приїжджати. Шкода, що так довго нас не було разом з вами, вас разом з нами. Але сьогодні, я думаю, ми виправимо цю ситуацію».

І справді, дівчата не підвели, влаштувавши у «Майдані» справжній фурор із вигуками «На біс, на біс!» та із високою позначкою на шкалі музичної ейфорії, яка ще довго не знижувалася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
BOSS Показати IP 7 Жовтня 2012 16:04
ООО, у мене теж BOSS GT-3 !!! Хороший процик! Ефекти в ньому доволі непогані, але дисти - лайно. По клубах таскати - саме те. Хоча Line6 HD-серія проців має набагато якісніші перегрузи, але там і ціна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus