USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Як у Луцьку відзначають День фізкультури і спорту. ФОТО

9 Вересня 2012 10:49
Луцьк долучився до відзначення Дня фізичної культури і спорту, що в Україні припадає на другу суботу вересня кожного року, фізкультурно-спортивним святом.

Відбулося воно у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, поблизу ротонди 8 вересня.

Участь у святі, крім представників влади, взяли луцькі школярі, неповносправні люди, вихованці спортивних шкіл і гуртків обласного центру разом із тренерами і учителями, а також відомі спортсмени-волиняни.

Розпочалося дійство з привітань Луцького міського голови Миколи Романюка, який також вручив найуспішнішим працівникам галузі Почесні грамоти і Подяки. Побажав перемог у спорті й житті юним колегам також легкоатлет, учасник Олімпійських ігор в Лондоні, Віталій Шафар. Він також вручив спортсменам-початківцям подарунки.

Показовими виступами потішили присутніх на святі юні гімнастки і боксери.

Змагання з бігу «Старти для всіх» розпочалися естафетою серед неповносправних лучан. Ті, зауважимо, досить вправно керували інвалідними візками, у запалі азарту й із неприхованим бажанням перемогти.

Найбільше учасників зібрали змагання з бігу серед школярів і студентів міста.




























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SportMan Показати IP 9 Вересня 2012 11:04
А де ж Палиця? :) Тільки привітав і все? А пробігтися, пострибати ...! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus