USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Книга «Бийся головою до стіни» вийшла друком в Луцьку

3 Лютого 2013 16:18
Новий психологічний роман Степана Процюка «Бийся головою до стіни» побачив світ у видавничо-поліграфічному домі «Твердиня».

Вперше назва «Бийся головою до стіни» була використана письменником наприкінці 2011 року. На сторінках журналу «Кур'єр Кривбасу» була надрукована повість Степана Процюка з такою назвою — про непрості стосунки батька, який помирає, і сина, який намагається його зрозуміти.

Головне завдання повісті — збагнути й художньо відобразити підґрунтя складних взаємин батька і сина. Для цього Степан Процюк звертається до психоаналітичного «інструментарію», поєднуючи власне художній та психологічний матеріал. Художня реальність повісті розгортається у двох вимірах: «видимому» і «невидимому», реальному й уявному, профанному та ідеальному. Роман «Бийся головою до стіни» став логічним продовженням роботи над однойменною повістю.

«Степан Процюк енергетичним зарядом своєї творчості створює навколо себе своєрідне силове поле, потрапляючи в яке читач або відмовляється тут перебувати, або, черпнувши з нього силового екстракту, вже ніколи не покидатиме надовго ландшафти внутрішнього світу цього письменника. Степан Процюк - автор для мужніх, для тих, хто не боїться зазирати у притемнені куточки підсвідомого, знати справжню етимологію людських вчинків, досліджувати тілесність, гріх і форми покути», - йдеться у анотації до роману.

Довідково: Степан Процюк — сучасний український письменник, якого вважають одним із найконтроверсійніших сучасних письменників-інтелектуалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коробчук Показати IP 4 Лютого 2013 12:37
маячня якась...
сем Показати IP 5 Березня 2013 12:42
Навіть не віриться,що таку дурню можна писати і нею тішитися...
старий Показати IP 12 Березня 2013 12:21
та сама назва чого вартуе гілочка і муркотастик... Перемучені ритуальні часточки не менш галімі за надруковане у тінях на світанку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus