USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

КВН з відголосом Майдану - у Луцьку

6 Квітня 2014 09:57
Перший півфінал ліги КВН «Волинь» відбувся у суботу, 5 квітня. За право бути присутніми у фіналі ліги змагались команди «Отдихаєм вмєстє» (Хмельницький), «Позитивні віруси» (Суходоли), «Чак Норріс» (Камінь-Каширський), «Загорецька Людмила Степанівна» (Львів) та «Збірна ТНЕУ» (Тернопіль).
Старання команд оцінювало незмінне журі, до якого увійшли: шоумен та ведучий Михайло Кузьмич, екс-КВНщиця, капітан команди «Акуна матата» Олена Довгалюк, лідер гурту «Флайза» Андрій Тимчук, радіоведуча радіо «СІД FM» Вікторія Жуковська та головний редактор газети «Футбол + Спорт» Андрій Собуцький.
Бажав командам традиційного КВН-івського «ні пуху ні пера» ведучий ліги КВН «Волинь» Андрій Зубенко.

Команди зіграли чотири конкурси: візитка, розминка, відео-конкурс, а також домашня «музикалка».

Серед жартів, які найбільше потішили лучан, були такі:

«Правий сектор прийшов до голови сільради зі словами «не я б’ю, верба б’є».

«Стриптиз-клуб «Теличка» - для тебе, бицю».

«Сорочка з конопель – трави на весь Тернопіль».

«Після того, як нашу команду показали по телевізору, Діма почав брати 20 гривень за соту. А що ви думали – звіздар горе!».

«Через брак адекватних учасників переможцем шоу «Пакистан має талант» став жовтий корок від пляшки».

«Питання на шоу «Хто хоче стати мільйонером», сценарій до якого пишуть школярі. Питання: «Твоя мама знає, що ти лох»? Варіанти відповіді: А) Так, Б) Ні, В) Володимир, г) Ракєта».

«Пломби з вбудованими відкривачками для пива – для чотких пацанів з ГПЗ».

«Пісня для тих, хто думає, що росіяни добре живуть: маєш гарну мрію – розслабся, ти в Росії. Хочеш новий Мерседес?, - бачу ти забув де ти живеш».

«Якщо вам на районі продають на вексель – знайте, ви – уважаємий человєк».

«А ви теж, коли ходите на базарі, кажете – «ну, ми ще походимо і підійдемо до вас»?.

Загалом події в країні не залиши КВНщиків байдужими. Зі сцени прозвучало чимало жартів і про стару владу, і про Росію та Путіна, і про ситуацію з Кримом. А учасники команди «Позитивні віруси» виконали проникливу пісню, присвячену героям Небесної сотні.
Після чого зал вибухнув аплодисментами – глядачі встали зі своїх місць і аплодували «вірусам».
Зазначимо, організатори ліги КВН «Волинь» частину коштів, виручених за продаж квитків, перерахують у якості благодійної допомоги на рахунки української армії.

Результат гри наступний:

ІІІ місце з однаковою сумою балів (14) посіли «Загорецька Людмила Степанівна», «Позитивні віруси» та «Збірна ТНЕУ». ІІ місце з результатом у 14,4 бала виборов «Чак Норріс» із Каменя-Каширського. Переможцем гри з активом у 17,4 бала стала команда «Отдихаєм Вмєстє».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 6 Квітня 2014 10:18
розминка не дуже вдала, а взагалі весело було
Пара Показати IP 6 Квітня 2014 11:46
Суходоли - ганьба. КВН - не місце для опоакування жертв. Якщо ви таким чином хотіли собі заробити балів, то вам це не вдалося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus