USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Лучан кличуть на фестиваль національної кухні

31 Серпня 2016 08:31
У розпал осені, коли земля щедро винагороджує трударів, даруючи урожай винограду та городини, древній Луцьк запрошує до себе гостей та шанувальників національної кухні.

25 вересня з 11:00 в Центральному парку міста Луцька відбудеться сімейне свято "Фестиваль національної кухні". Подібні заходи в місті відбуваються вже четвертий раз, - повідомляє організатор заходу Громадська організація «Volfest».

У рамках фестивалю відбуватиметься частування гостей свята українськими стравами (борщ, вареники, сало, куліш, деруни та інші), безліч різноманітних конкурсів та вікторин, майстер-клас з приготування українських страв від кращих кухарів Волині, змагання серед закладів торгівлі Волині на кращі страви, святковий ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, кулінарні майстер-класи від відомих волинян, «Свято молока», козацькі розваги, та святкова концертна програма за участю кращих фольклорних колективів Волині.

Оргкомітет запрошуєдо участі у фестивалі народних майстрів, медоварів, творчі колективи, заклади торгівлі та виробників продуктів харчування.

Про вашу участь повідомляйте за телефоном 0664356788.

Фестиваль відбувається за підтримки Луцької міської ради та Управління культури Волинської облдержадміністрації.

Сторінки фестивалю: https://vk.com/festkuhni, http://varenik.at.ua/, https://www.facebook.com/festkyhni/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus