USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин пригостив дитячий ансамбль пивом

22 Квітня 2014 07:00
Ярмарком традиційних українських товарів та сувенірів, а також виступом народного ансамблю зустріла лучан «Мистецька вулиця» у другий день Пасхи. Перехожі були в захваті від дійства, а одному з них настільки сподобалась гра музикантів, що він вирішив «пригостити» дітей пивом.

Так, пройшовши декілька метрів вулицею Лесі Українки 21 квітня, можна було почути веселий спів та гру баяна, акордеона та скрипки. Тут лучан розважав народний дитячий ансамбль «Волиняни». Навколо юних музик зібралось чимало перехожих, які слухали та підспівували їм. Чимало людей в знак подяки кидали у футляр артистам гроші, але серед них були й такі, які віддячити за запальні пісні вирішили досить оригінальним способом.

Один з перехожих, який крокував від магазину з двома пляшками пива, пройшовши біля музик, кинув їм у футляр пляшку.
Спочатку діти жартували, мовляв, «за скільки можна пляшку з-під пива здати?». Але коли придивились, то побачили, що молодик вирішив пригостити їх янтарним напоєм, адже у футлярі виблискувала закоркована пляшка «Жигулівського».

Що мав на меті молодик – невідомо. Можливо, пляшка пива виявилась йому зайвою. А може, таким чином чоловік вирішив покращити настрій, а заодно і вокальні дані юних музик? Як би там не було, відповідь на це безмовне питання ніхто не отримав – чоловік хвацько перекинув пляшку у руці і, не зупиняючись, під здивовані погляди перехожих, рушив вулицею.


***

Далі вулицею Лесі Українки людей зустрічали ятки, щедро вкриті українськими сувенірами. Тут можна було знайти не лише біжутерію та інші прикраси, але й різноманітну Великодню атрибутику. Зокрема писанки, крашанки, а також ляльки ручної роботи, прикрашені різнобарвними стрічками і бісером тощо.
Зовсім поруч продавали справжній глиняний посуд, у подібному готували та їли ще за часів козацтва.
Навпроти охочі могли почастуватись хваленою волинською медовухою, а також придбати різноманітні продукти бджолярства.
Ансамбль "Волиняни"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанка Показати IP 22 Квітня 2014 09:38
І ніхто з перехожих не заступився за дітей? це ж приниження! навіть в магазинах таким пива не продають, а тут зовсім діти... немає справжніх чоловіків - це правда. сумно...
ПЕВО Показати IP 22 Квітня 2014 09:40
Пийте пево пенноє, артисцизми будуть обалденние!
лучанка до ПЕВО Показати IP 22 Квітня 2014 09:59
ага, це Ви пригостили дітей пивом? щоб такі ж безграмотні були, як і Ви?
www Показати IP 22 Квітня 2014 11:01
що мав, тим і поділився
лучанка Показати IP 22 Квітня 2014 11:16
в карманах може бути будь-що, але не всім варто ділитись, тим більше з дітьми.
Вака Показати IP 22 Квітня 2014 15:08
ого! не думала, що пляшку, яку нам кинули, будуть так обговорювати.) Ми не образились! І там вже не зовсім-то усі діти.....)))))
Тамара до Вака Показати IP 23 Квітня 2014 12:33
Судячи з фото, які представлені тут, вам немає й 18. А де ж людська гідність? мама не виховала?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus