USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк відвідав Великий китайський цирк. ФОТО

9 Січня 2013 13:17
Лучани та гості міста мали нагоду відвідати виступ Великого китайського цирку «Hebei Acrobatic Troupe».

Дійство відбулося у приміщенні Палацу культури Луцька 8 січня.

Так, у межах світового турне Великий китайський цирк представив у Луцьку екзотичне новорічне шоу.

Особливістю виступу стало те, що участь у дійстві брали не лише дорослі, а й діти і підлітки. Приблизно 30 маленьких артистів продемонстрували унікальну майстерність володіння тілом, чим зачаровували усіх присутніх у залі.

Спочатку глядачів вразили барвисті дракони та дівчата з віялами, які танцювали на сцені під типові китайські музичні мотиви.

Далі присутні могли насолодитися виступом малого циркача, який перекидав у руках бруски так уміло, ніби сила тяжіння втратила сенс. Підліток виявився ще є непоганим еквілібристом, в чому могли переконатися й глядачі у залі.

Еквілібристи, гімнасти і жонглери – ще не весь перелік артистів, яким вдалося подарувати маленьким і дорослим глядачам неймовірне відчуття доброї, чарівної казки на Різдво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сеня Показати IP 9 Січня 2013 20:12
велика кітайська Х ..НЯ
Маня Показати IP 10 Січня 2013 13:40
Може хватить цієюї китайської нашесті на нашу Україну. Всі товари китайські, повний бред, ні якості, одноразового викори стання.У нас цирк кожен день, дивлячись на наше кончене життя,Китайська фігня всяка, економіка процвітає, а наша продукція високкої якості не випускається, бо все завалили,кому це вигідно, нашим мжновладцям. Взяли їхню непотріб за копійки, а туту накрутили у 300 раз і не треба ніде кишки пнути,готові мільярди в руки, а наша економіка лежить на лопатках, люди без роботи, жебраками стаємо помаленько, задиємося у вільній Окраїні, а не Україні. Живуть ворюги і можновладці, які сидять у державних і підприємницьких коритах.Все прихватиували, все забрали, а нам дулю показали.Було наше,стало їхнє.Йшли до комунізму, зайшли в ж......
доброзичливий Показати IP 21 Січня 2013 09:23
ага, не треба нам китайської х...., поверніть українську ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus