USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк «здригнувся» від реву спортивних моторів. ФОТО. ВІДЕО

5 Жовтня 2013 14:24
Рев десятків спортивних автівок та мотоциклів громом прокотився центральною вулицею міста. Так розпочався авто-мото фестиваль «AutoWESTern», який триватиме два дні.

Десятки ралійних автівок, тюнінгованих «залізних коней» та мотоциклів зібрались на проспекті Волі. Всі вони – гості та учасники фестивалю «AutoWESTern», про старт якого оповістили мешканців Луцька ревом спортивних двигунів та вищанням шин.











Колона учасників проїхала по місту і взяла курс на автотрек у селі Дачне. Там вже за півгодини виїдуть на стартову лінію перші учасники спідвею.

На жаль, не обійшлось і без прикростей: у автомобіля одного з гостей заходу відмовили гальма, і він врізався у іншого учасника колони на вулиці Винниченка. На щастя, обійшлося без жертв.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мда Показати IP 5 Жовтня 2013 16:07
бачив і я дижгулі, памороки, напідарасили ззовні ті корчі, а гальма - ай ну нах...
Андрій Показати IP 5 Жовтня 2013 19:28
тиб хочаб назвався) ато такий сміливай під незрозумілим ім*ям)
BT Показати IP 7 Жовтня 2013 11:09
Ти *********, гальма не раз і в автобусах, і в фурах та інших машин відмовляють, а тут від одного випадку фруда від таких да**ів односторонніх як ти більше ніж треба. А коли бачите нормально-зроблені машини то самі від завісті слюні пускаєте і з жалем продовжуєте їздити на Лайносах стокових.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus