USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі пляжі не витримали перевірки. ФОТО

6 Серпня 2012 14:31
Рейд по місцях відпочинку на водних об’єктах відбувся у Луцькому районі. Достатньо обладнаним не виявився жоден з перевірених пляжів.

Про це повідомили у прес-службі ТУ МНС в області.

Незважаючи на чималу кількість відпочивальників на річці Чорногузці в селах Полонка та Гірка Полонка, а також на трьох озерах в селі Гаразджа Луцького району, офіційно тут не визначили жодного місця для відпочинку на воді.

Зокрема органи місцевого самоврядування не створили рятувальних постів і не забезпечили безпечні умови відпочинку. Мовляв, у випадку біди надати кваліфіковану допомогу потопаючим не буде кому.

Співробітники МНС провели також профілактичну роботу з громадянами та вручили відпочивальникам тематичні листівки.

Нагадаємо, на водоймах області цього року загинули 63 людини, з них 1 дитина. Головними причинами лиха називають порушення правил безпечної поведінки під час купання. Також винуватцями надзвичайних подій є громадяни у нетверезому стані та діти без нагляду дорослих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus