USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Маневиччині з’явилися пророчі гарбузи з нерукотворними хрестами. ФОТО

5 Листопада 2009 13:28
У жительки села Рудники Маневицького району Волині на городі вродили гарбузи, на яких самі по собі з’явилися зображення хрестів, один з яких – навіть у променях. Про це 5 листопада інформують «Волинські новини».
На трьох із десяти гарбузів, які виростила 77-річна Надія Кушнірчук, з’явилися хрести. Жителі села оглянули дари природи і дійшли висновку: хрести на гарбузах – не справа рук людини. Вони проявилися тут самі собою. Про це повідомляє прес-секретар Волинської єпархії УПЦ, протоієрей Валентин Марчук.

«Ото днями приїхала моя сестра з Колок. Пішли по капусту, яка  складена біля гарбузів, а сестра й каже: дивись, у тебе хрест на гарбузові... Придивились – і справді. Сусідці про це розповіли. Вона наступного дня придивилася – й на іншому теж побачила хреста, тільки ніби у сяйві» - розповіла селянка.

«Це хрести дійсно не людьми написані. Якщо переглянути сторінки Біблії, то ми побачимо, що Господь посилає знамення. Через них Він готує своїх духовних дітей до якоїсь події» - прокоментував благочинний Колківської округи протоієрей Ярослав Максимук.

«На одному гарбузі з’явився хрест, а через два дні вже на іншому – такий же, тільки ніби у променях сонця. Відомо, що в давнину хрест був символом страждань. Сьогодні це символ перемоги життя над смертю, добра над злом. Тож мені віриться, що спочатку випробування, які зараз переживає наша країна, незабаром закінчаться, що Господь змислостивиться над нами у зв’язку з цією епідемією грипу» - вважає отець Ярослав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тетянка Показати IP 5 Листопада 2009 21:37
То, напевне, така відповідь західному Хеллоуіну. Клин клином, точніше, гарбуз гарбузом вибивають американську заразу.
Скептик Показати IP 6 Листопада 2009 12:44
яка нісенітниця...
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2009 14:52
Скептики і воскресіння Христа відкидають...Шкода таких людей, котрі звуть себе скептиками
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 16:15
Хоча на фото цікаво виглядає. Священники зараз вже "ламають голову" і незнають як пояснити
Алік Показати IP 6 Листопада 2009 16:50
шось це все дуже схоже на те, що воно створене рукою людини, а не природою... Намазали лезо якоюсь речовиною, вирізьбили ці візерунки і через місяць диня достигла і малюнки з'явились. Маркетинговий хід церкви, щоб привабити клієнтів..
Ольга Показати IP 6 Листопада 2009 21:07
Воістину Бог милосердний.В рейтингоиому голосуванні стосовно причин грипу в Україні.на мою думку.не вистачає ще одного пункту:Божа кара за наші гріхи-гординю.зажерливість.недостатню віру в Бога...
прот. В. Марчук Показати IP 6 Листопада 2009 21:42
Зображення почали з'являтися після того, як жінка зрізала гарбузи.З'являлися потсупово. Завітайте до редакції газети "Вісник", тому що репортаж зроблений не прес-службою єпархії , а журналісткою Марією Дубук. Вона автор, варто запитати, вона досліджувала дане питання. І церква ніколи не приваблює людей таким чином. Церка тількь показує красу чудес, а людині робити висновки і свій вибір...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus