USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині почали відстріл пернатих

18 Серпня 2013 10:01
Сезон полювання на пернату дичину на Волині почався з вечора вчорашнього дня, 17 серпня і відбуватиметься до 30 листопада 2013 року включно. Протягом цього періоду дозволяється полювання на качок (крім гоголя, черні білоокої, савки, огара, галагаза, гаги звичайної, лутка, крохалів), на гусок: сіру, білолобу велику, гуменника, на лиску, куликів (крім кулика-сороки, ходуличника, шилодзьобки, кроншнепів, чайки, лежня, дерихвостів, поручайника, крем’яшника, чорниша, перевізника, фіфі, зуйків морського, малого, великодзьобого, галстучника), голубів (крім голуба-синяка).
Відкриття полювання на перепілку також розпочався учора. Завершується сезон - 27 жовтня 2013 року.
Про це стало відомо у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день полювання може становити не більше: 3 гусей, 10 перепілок, 5 качок, 10 голубів, 6 лисок та 10 куликів.

Дні полювання на пернатих – субота та неділя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus