USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Найнерозумніші» міста – Київ і Донецьк, - Дурнєв. ФОТО

2 Березня 2012 18:05
Найрозумніші українці мешкають у Вінниці. Натомість «найнерозумнішими» містами є Донецьк та Київ, - вважає скандально відомий телеведучий Олексій Дурнєв.

Про це він заявив під час прес-конференції в Луцьку 2 березня.

За інформацією каналу ТЕТ, «Дурнєв+1» – альтернативні «світські хроніки», скандальний виклик тому, що вважається модним серед тусовки. В цій передачі ведучі ставлять незручні та провокаційні питання гостям заходів, тим самим заганяючи їх в глухий кут.

З нагоди цього відбулася прес-конференція з ведучими шоу «Дурнєв+1» - Олексієм Дурнєв та Дариною Ши, де журналісти могли поставити відомим провокаторам різні запитання.

Дарина Ши розповідає, що приїхали до Луцька на запрошення організаторів вечірки, яка відбудеться в одному з нічних клубів. «Нас запросили саме ці хлопці. І нам дуже приємно, і ми сподіваємось, що ніхто не розчарується», - говорить ведуча.

До Луцька представники скандального телешоу лише приїхали і тому не встигли ще нікого опитати. Отож, провокативні запитання від лунатимуть безпосередньо в нічному клубі. Ведучі розповідають, що глядачі присилають їм свої питання в соціальних мережах, там і будуть вибирати. Та й таких питань назбиралось вже чимало – приблизно півтисячі.

Телеведучі не засмучуються епатажною славою. Так, Олексій Дурнєв має титул «найнеприємнішого ведучого в Україні», але лише задоволений цим. «Навіть приємно, мені здається, жити з якимось титулом. 90% ведучих взагалі не мають ніякого титулу. Це якось виділяє мене, мені так здається», - каже він.

Визнає: чим більше люди його впізнають, тим менше хочуть з ним спілкуватись, уникають запитань.
Більшість питань, які вони задають учасникам передачі – це імпровізація. «Одного разу мені оператор запропонував питати людей про те, скільки буде 7 помножити на 8. Я й сказав йому, що це не піде, всі ж знають скільки це буде. А він мені відповів – «Давай спробуємо, підійдемо до однієї людини і спитаємо, якщо дасть правильну відповідь – не будемо цього робити. От ми підійшли до юриста і спитали. Він сказав 43», - розповідає Олексій Дурнєв.

Під час своїх мандрівок по країні навіть склали такий собі «рейтинг інтелектуальності» жителів різних міст. Мовляв, найрозумніші українці мешкають у Вінниці. «Ми поставили колись питання так «Для чого потрібна барабанна перетинка»? І таких детальних відповідей наслухались!» - розповів Олексій Дурнєв. А «найнерозумнішими» містами у команді «Дурнєв+1» назвали Київ та Донецьк.

Найбільше телевізійникам працювати у клубах заважають нетверезі люди. «Багато п’яних людей в клубах. Хтось щось каже, хтось за одяг шарпає, хтось хоче сфотографуватись, а нам потрібно працювати. Це дуже втомлює. Особливо Дашу», - розповідає ведучий.
На питання, чи є якась вища ціль у телепередачі, її головний ведучий відповідає просто – гроші. «Бабло просто заробити», - каже Олексій Дурнєв.

Довідково:

«Дурнев+1» – альтернативні «світські хроніки», де відомі персони, постійні відвідувачі ярмарків марнославства стають жертвами ведучих – Олексія Дурнєва та Дарини Ши. Герої тусовки червоніють, ніяковіють, роблять довгі паузи, і закочують очі. Ведучі задаючи безглузді та абсурдні на перший погляд запитання провокують та епатують своїх співрозмовників. (Телеканал ТЕТ)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
тиць-здиць Показати IP 2 Березня 2012 18:46
Дурнєв визначає хто найрозумніший? Прикол...
adams Показати IP 3 Березня 2012 00:55
Відвідувачі "Метро" опозоряться...(((
Довподоби))))))) до adams Показати IP 3 Березня 2012 09:04
А ти думаєш якби вони приїхали в ЗОЛОТО то та "ЕЛІТА" не опозориласяби??????? Та там взагалі такі кадри ходять що крім купюр ГРИВНІ і БАКСІВ нічого більше не знають!!! А в метро багато хто пішов через ГОСТЕЙ!!!!
Правдоруб Показати IP 3 Березня 2012 10:37
Повірте, що в Луцьку вони нічого цікавого не знімуть. Наша місцева публіка досить селюхувата і на камеру тупо постісняються шось говорити, хіба що на якогось укурка натраплять... Порівняйте хоча б передачу "Ревізор" в Луцьку з іншими містами, я про реакцію людей на камеру.
Kventin Показати IP 3 Березня 2012 12:10
Пі-ц яка важлива для Волині новина!
Міля Показати IP 3 Березня 2012 19:35
По мордіі видно, що його прізвище не Умнов.
Саша Показати IP 3 Березня 2012 21:22
Хто взагалі ці люди??? Підозрюю, що фанати цих "зірок" - любителі просиджувати перед зомбоящиком своє життя
Pavel до Саша Показати IP 4 Березня 2012 11:08
Саша ти з язика зняв мій комент! :-)
Влад Показати IP 4 Березня 2012 16:30
Дурнев, і Даша просто роблять піар і все .... А в Золото ходять нормальні люди) Я думаю що це не велика НОвина (((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus