USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

«Urban City» представив нові види спорту в Луцьку. ФОТО

11 Серпня 2013 18:30
Останнім часом з’явилася неймовірна кількість нових видів спорту. Щоправда, вони ще не олімпійські, але мають своїх героїв та глядацьку аудиторію. Саме вони - вмх, роллери, скейтери, велотріалісти, майстри фрісбі, соксу та паркуру – вражали, 11 серпня, на фестивалі «Urban City».
Молодь чекає 5 років на майданчик з велотріалу
Сергій Патола — велотріаліст.

«Займаюсь уже 5 років. За цей час став семиразовим призером українських змагань. Їздив також «на Європу», але поки що безуспішно. Проблема в тому, що немає де тренуватися. Ми вже кілька років просимо у міської влади виділити нам земельну ділянку площею лишень 15 на 15 метрів. Поки що ми залишаємося не почутими. Ми все обладнання зробимо своїми руками, дошки знайдемо і зіб’ємо, але немає де. Найближчий майданчик у Славуті Хмельницької області.


ВМХ — маленький, але верткий

«ВМХ відрізняється від велотріалу розмірами велосипеду, і він може бути з сидінням. Низький велосипед дає можливість краще робити різноманітні трюки, обертання, коли на велосипеді для велотріалу переважно стрибають.
У нас в Луганську є де їздити. Самі все робили своїми руками. До нас приїжджають кататися з інших міст», - каже ВМХер з Луганська Влад Горбунов.
Ролики мають бути якісними

Іван Козачук для себе обрав ролики. «Ролики треба брати дорожчі, якісніші, тоді вони гарно тримаються на нозі, відчуваєш дорогу. Займаюся роликовим спортом вже три роки. Дуже подобається. Шкода, що в Луцьку немає змагань, доводиться їздити в Карпати».

Проспекти розваг житимуть і надалі

Ось такий він Другий етап Проспекту розваг, що називається «Urban City». Його організували представники спілки громадських організацій «Молодіжна Платформа» спільно з відділом у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.
«По обіді було мало людей, бо зранку дощик накрапав, але потім роз’яснилось і під вечір народ підтягнувся», — розповів один із організаторів Роман Перванчук.
«Ми й надалі підтримуватимемо такі молодіжні заходи. Кожен охочий може прийти сюди і поцікавитися різними напрямками сучасної молодіжної субкультури», - сказав начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Леонід Лаба.
Окрім спортсменів-екстремалів, на відвідувачів «Urban City» чекали п’ять імпровізованих майданчиків, де своїми здібностями вражали бітбоксери, фрістайлери, а також відбувся реп-батл.
На «Urban City» не буде попси
«На «Urban City» не буде жодного попсового треку», — сказав Dj Salvador, в миру Жора Потапчук, і для жарту почав міксувати скреджами пісню «А сорочка мамина біла, біла...»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
пасажир Показати IP 11 Серпня 2013 20:11
яка "молодіжна платформа"? це вже давно батьківщина молода, гітлерюгенд та безкоштовні агітатори грИши пустовіта
Сальвадор до пасажир Показати IP 12 Серпня 2013 13:12
Воу, воу, воу.........полєхче!!! Хтось може і там,але більшість,безпартійні і аполітичні......так шо попрошу уточняти хто поіменно!!!А не робити бла-бла-бла
Мася до Сальвадор Показати IP 12 Серпня 2013 13:33
а якщо там і є люди з "Батьківщини Молодої", то що тут такого страшного?
супер Показати IP 12 Серпня 2013 07:00
зібралось 20 людей, а вже фестиваль. коли ви почнете називати речі своїми іменами? взагалі не зрозуміло для чого там потрібна була сцена, коли в парку є постійнодіюча
Сальвадор до супер Показати IP 12 Серпня 2013 13:16
Супер, то певно ти там був годині в 15.00......бо потім тамбуло далеко не 20 людей........самих учасників було 40 десь......так шо тільки слова,аби обісрати
просто Ку до супер Показати IP 12 Серпня 2013 13:20
А ти спробуй хоч щось самостійно організувати і тоді іншої заспіваєш! Проведення такого заходу вимагає колосальної підготовки, величезних фінансових затрат (часто із власної кишені) та витрачених сил, як фізичних так і моральних. Для Вас, лучан, стараються. Але ж ніхто навіть доброго слова не скаже, лише обсирати вмієте (пробачте за прямоту, але так воно і є)!
сергій Показати IP 12 Серпня 2013 12:55
Крутий захід, класно відпочили з друзями
Ket Показати IP 12 Серпня 2013 13:03
Фестиваль був хороший ....море емоцій та позитиву .....дякуємо за таке чудове дійство
Сальвадор Показати IP 12 Серпня 2013 13:16
Шановні, перед тим як обсирати - шось самі зробіть......багато хто не зміг прийняти участь, але загально фест в рамках Луцька дав поштовх до подальших дій і розвитку урбан культури.......а пообсирати - то діло святе, продовжуйте товаріщі, це означаєщо ми рухаємося в правильному напрямку
істина Показати IP 12 Серпня 2013 14:34
Є така річ, що найбільше обгаджують в коментарях, свої ж люди. так що шановні організатори, добре придивіться з ким працюєте. а так, караван йде, собаки гавкають. робіть своє, і все буде файно))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus