USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вони перевірять, чи настало у Луцьку літо. Оркестр Че. Концерт

6 Червня 2013 07:00
Лучан знову дивуватимуть та шокуватимуть музиканти з харківського гурту «Оркестр Че».

Концерт харківського гурту «Оркестр Че» відбудеться у Луцьку 22 червня, - повідомили організатори заходу.

У мережі музику харківського «Оркестру Че» характеризують як visual art rock, оскільки концепція гурту полягає у злитті театру та музики. Виступали музиканти географічно досить розширено: крім Росії та України це - Німеччина та Польща.
«Оркестр Че» брали участь в унікальному проекті з відомим українським письменником Сергієм Жаданом, а також в декількох сумісних концертах з групами 5'nizza, Lюк, Сергієм Бабкіним, Сенсеєм та іншими.
Нещодавно, у 2012-ому році, гурт відсвяткував своє 10-тиліття, за час якого хлопці видали 5 альбомів. Крім того, «Оркестр Че» завжди славились своїм умінням дивувати і навіть шокувати публіку, поєднуючи на своїх концертах грандіозні театральні перфоманси за участю запрошених акторів.


Нагадаємо, концерт гурту «Оркестр Че» відбувся нещодавно у Луцьку - 2 березня, а також на «ВН» відбувся відеочат з гуртом.

Довідково:

Концерт відбудеться 22 червня о 19:00 у пабі «Горище» (проспект Соборності, 14а).
Квитки можна забронювати у організаторів концерту або ж отримати у крамниці для креативних людей «Кіт Горошко», що на Книжковому пасажі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
D Показати IP 6 Червня 2013 08:50
Опять рекламко? Скільки можна робити з ВН площадку для реклами.
* Показати IP 6 Червня 2013 08:58
краще рекламко, ніж дізнаватись про справді цікаві події постфактум. до того ж, анонсують соціально-культурні заходи, а не знижки на паркет, пиво, нове кредит-відділення тощо ;) дякую, ВН
Віктор Показати IP 6 Червня 2013 09:11
А квиток скільки вартий?
Forever Autumn до Віктор Показати IP 6 Червня 2013 10:24
35грн попередній, 40- в день концерту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus