USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Про Чупакабру зняли триллер. ВІДЕО

15 Квітня 2011 12:07
23 квітня у Києві відбудеться прем'єра фільму "Жах Чупакабри". Стрічку знімала Київська студія незалежного кіно УПВ. Головним режисером і майстром спецефектів став В'ячеслав Бугайов.

Це короткометражна стрічка тривалістю 20 хвилин. Жанр близький до соціальної комедії - триллера, - пише Gazeta.ua.

"Один з героїв, борець з Чупакаброю — це пародія на Рембо", - розповів Дмитро Захаревич, учасник знімальної команди.

В улюбленій сцені грає слідчого з обласного управління.

"Підходжу до місцевого міліціонера, на території якого відбулися напади чупакабри. Той каже: "Якби мені розв'язали руки, я швидко знайшов би всіх". Дивлюся йому в очі і кажу: "В нашій країні поки що демократія. І вам доведеться із цим змиритися". Тоді цей мент сідає у свій джип останньої моделі та їде шукати чупакабру", - розповів Захаревич.

Знімали на Київщині.

"Їздили у села, про які з новин почули, що там була чупакабра. У фільмі подана наша інтерпретація відомих подій: як чупакабра пройшла по ряду сіл і нанесла шкоду сільському господарству", - зазначив Дмитро.

У картині використали багато спецефектів. Також до стрічки увійшов музичний кліп "Чупакабра" гурту "Асфальт". Він знятий у стилі сюжету із теленовин.

Учасники студії незалежного кіно УПВ професійно займаються кіновиробництвом. У вільний час знімають для себе. Мають власну апаратуру: камери, комп'ютери.

За словами Дмитра, це допомогло заощадити на зйомках.

"Витрати точно не рахували, пішло декілька тисяч гривень. Точно півтори тисячі гривень. Нам допомагали знайомі та незнайомі. Один дід спостерігав за зйомками, курив і розповідав нам байки, як полювали на чупакабру. Це використали у фільмі. Ми в усе віримо. Показали по телевізору, значить правда. Під час зйомок ніхто не постраждав, крім чупакабри", - поділився Захаревич.

Фільм покажуть 23 квітня на фестивалі "КіноФронт 2011", який пройде у столичному кінотеатрі "Старт". Вхід безкоштовний. Дітей до 18 років не пускатимуть. У фільмах присутні еротичні сцени і нецензурна лексика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus