USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Провели фестиваль мам. ФОТО

14 Травня 2012 12:40
У День матері 13 травня у Луцьку вперше організували «Фестиваль луцьких мам».
Про це пише «ВолиньPost».

Цього дня у Палаці культури міста зібралось чимало батьків з маленькими дітьми – і для дорослих, і для дітей тут було багато розваг.

Малечу забавляли розвиваючими іграшками, творчими майстер-класами, боді-артом. Мами презентували свої вироби: ляльки, листівки, біжутерію, мило тощо.
Ідея проведення заходу виникла у команди порталу «Луцьк-мама». Саме він рівно рік тому став майданчиком для спілкування батьків Луцька.


Матусі, які «сидять» на цьому сайті, не лише спілкуються про виховання малечі, а й мають чимало різноманітних захоплень та інтересів. Тому відсвяткувати першу річницю сайту «Луцьк-мама» вирішили, організувавши «Фестиваль луцьких мам».


Довідка
Фестиваль луцьких мам організований порталом для батьків «Луцькмама» у партнерстві з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Волинською обласною громадською організацією «Фонд місцевого розвитку».
Захід відбувається за підтримки: медичного центру «Благомед», спортивно-розважального комплексу «Адреналін-сіті», інтернет-магазину «Карлсон», ТМ «Складанка», інтернет-магазину «Тосі-тосі», майстерні свята «Цукерочка», агентства «Домашня фея», салону-рукоділля «Вишиті ідеї», фотографа Ірини Гуртовенко, магазину «Дарунок», «Танго-маркету», Спілки громадських організацій «Молодіжна платформа».



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фотограф Показати IP 14 Травня 2012 14:37
Фотки - жах !
Витамина Бум Показати IP 14 Травня 2012 15:01
Жах - не те слово... Жодної мами толком не видно.
Куратор Показати IP 15 Травня 2012 01:37
Витамина Бум, а хіба суть в тому, щоб мам показувати? Їх і на вулиці можна побачити. Тут показано різноманіття програми фестивалю. Всім можна було знайти щось для себе і для своєї дитини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus