USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рокери співали в Луцьку ромською. ФОТО

3 Червня 2012 12:24
У Луцьку відбувся виступ епатажного гурту «Оркестр Янки Козир», який, як показує практика, завжди вмів здивувати глядачів. В обласному центрі Волині гурт виконував не лише старі композиції, а й пісні з нової програми. З нею поки їздять лише містами України. В планах музикантів виступи в Рівному, Тернополі та Львові.

Так, мистецьке дійство відбулося 2 червня в пивному клубі «Майдан».

Перед концертом вокалістка гурту Янка розповіла, що сценічне вбрання не лише собі, але й колегам, шиє самостійно. «Всім, хто є в колективі, сама шию. Заготовляю тканину, малюю і потім шиється», - каже вона.

Також Янка розповіла, що «ОЯК» презентував Україну в Польщі, Італії, Німеччині, Англії. «Чудові слухачі були в Польщі, а в Лондоні були в центрі міста і було цікаво все», - поділилися спогадами вокалістка.

Окрім цього Янка побажала українцям дотримуватися девізу гурту – «Бог!Любов!!Україна!!!». «Хочу, аби українці більше любили свою мову і свою культуру», - висловилася співачка.

До слова, у Луцьку гурт виконав пісню на вірш Лесі Українки «Contra spem spero». Зокрема було декілька композицій мовою ромів.

Під час дійства відбувся конкурс, присвячений 10-річчю гурту. Подарунки: футболку, диск та плакат отримала дівчина, яка першої пригадала, що «ОЯК» в Луцьку вперше виступив у 2005 році.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Граб Показати IP 3 Червня 2012 12:51
Та хоч би ромською.Лише б не собачою к...пською...
) Показати IP 3 Червня 2012 19:46
... этим языком писал и разговаривал Тарас Шевченко
йолка до ) Показати IP 4 Червня 2012 08:32
циганським чи що?
Vigilante Показати IP 3 Червня 2012 23:16
На Цукровий з гастролями. Там би їх оцінили.
Юрко Показати IP 4 Червня 2012 00:13
Забрехалися. Не було їх в Італії і Німеччині. Знаю діяльність гурту з самих початків і слідкую за їх концертами. Навіть на офіційному сайті про це немає нічого.
Чуйна Показати IP 4 Червня 2012 01:14
У нашої землячки досить потужний вокал. Особливо колоритно він звучить у народних піснях. Навіть запис ОяК на ДіВіДі кількарічної давнини вразив мене! Шкода, що наживо так і не почула((
Янка Показати IP 5 Червня 2012 22:47
Дякую землякам за гарячу підтримку!!!!!!!!!!!!!!!!!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus